Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim, ha azt mondják, hogy szép vagyok?
Lehet, szégyenlősek!;) Vagy azt várják, hogy te kezdeményezz. Ez már a 21. század. Egyenjogúság van és a lovagok is kihaltak, tehát felesleges azt a szabályt követni, hogy a fiúknak kell kezdeményezni.
Egyébként egy fiút nem csak a külső kápráztatja el. Igaz, az is fontos, de a belső értékek fontosabbak. :)
Én csak azokat a lanyokat nezem meg akik szépek, de már kivulrol latom hogy milyen a szemelyisege 80%-ban. Én alapból nem merek senkinel kezsemenyezni... :( De a szép és látszólag kedves lanyokhoz azert nem megyek oda mert: van baratja mert mindenki ilyet keres, nem tudok semmit mondani, ugy sem en kellenek neki ha van egy ugyan olyan kedves fiu aki jobbam is nez ki meg nem is unalmas..
Az atlagosokkal is ez van...
A nagyon sminkelteket meg sem nezem..
Szóval én ezert vagyok egyedul... Tulajdonkeppen felek a lanyoktol.. En a csendes maganyos tipus vagyok.. -/f
https://www.youtube.com/watch?v=9OG7htqQHfg
Miért nincs pasid, ha mindened beleadod? :D
Lehet "túl jó vagy" és nem mernek szóba állni veled, az "úgyis nemet mond, akkor minek égessem be magam" elv alapján.
Én kezdeményeznék nálad. :) Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!