Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/leszbikus v biszex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/leszbikus v biszex lányok, mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

173 cm vagyok és 53kg. Mellig érő szőkésbarna hajam van, kék szemeim. Általában feketét hordok, szeretek régi stílusú ruhákban járni. Nem sminkelem magam.

Nagyon szeretek olvasni, sütni, főzni,sportolni, takarítani, lovagolni,biciklizni. Elég visszahúzódó vagyok, kevés barátom van, de az a kevés velem van jóban és rosszban is. Segítőkész vagyok,okos, intelligens, lehet velem viccelődni és komolyan beszélgetni egyaránt. Szeretem az állatokat.

Ennyi információból igaz, hogy még nem ismertek meg, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. A kérdés nem ismerkedés célú. Egyébként 15 éves lány vagyok. :)

előre köszi annak aki normálisan válaszol,várok jó és rossz kritikát is.

2015. jún. 8. 14:22
 1/8 anonim válasza:

Vélemény?

Hogy szimpatikus vagy,

és nagyon szívesen megismernélek. 14/L/L

2015. jún. 8. 14:30
 2/8 anonim válasza:
en is szivesen megismernelek ^^ 14/L/biszex
2015. jún. 8. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Idaig jo, de igazabol az ilyesmi csak eloben dol el. Meg kepeken sem jon at hogy tetszik-e vagy nem az adott ember.
2015. jún. 8. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
14 évesen honnan a retkes f....ból tudjátok, h milyen a szexuális beállítottságotok? Divatmajmok...
2015. jún. 8. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:

A leírás alapján valami tökéleteshez hasonló nőt tudtam elképzelni :D Amit leírtál az számomra mind pozitívum, főleg hogy nem sminkeled magad és hogy visszahúzódó és normális vagy.

Bár ez kevés információ de ezek alapján nekem nagyon szimpatikus vagy :)

18F

2015. jún. 8. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Szimpatikus, amit írsz. Helyes lány lehetsz. :-) 42f
2015. jún. 8. 16:32
 7/8 anonim válasza:

Olyan ember lehetsz, aki igazán értékes, barátnak is, párnak is. :)

18/L

2015. jún. 9. 07:58
 8/8 anonim válasza:

A leíras alapján szimpi vagy. Eléggé hasonlítunk :D Ha gondolod írhatsz.^^

15/l/bi

2015. aug. 5. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!