Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal leszbikusnak milyen helyeket tudnátok ajánlani első randira?
Majdnem minden témában érdeklõdünk(fõleg filmek, színház, irodalom), de szerintem elsõ helyszínnek a színház túl komoly, a moziban meg nem igazán ismerjük meg egymást jobban.
Illetve milyen témákról jó beszélgetni? (nem vagyok a szavak embere)
És a költségeket hogyan csináljuk, van erre vmi bevett szokás, vagy hogy megy?
Mindenképp valami érdekes helyet ajánlanék, ami alapból leköti az embert amíg zavarban van :D
Rengeteg
Zseniális hely, shakek is vannak. Konkrétan bármilyen ízesítések és kombinációk léteznek, kint lévő játékokkal lehet játszani és mindenki nagyon jófej.
Lehet nyuszit, cicát, kaméleont stb. simogatni, jó kis hely, de ez kicsikét drága
Esetleg mehettek állatkertbe. Ott előjönnek emlékek is a családról, lehet egy jót palacsintázni-lángosozni, sok a látnivaló ugye, leköt titeket egész napra és lehet ismerkedni, át lehet menni a Hol nem volt parkba meg ilyenek :)
Margitszigetre is lehetne menni piknikezni, szendvicsek, limonádé, vattacukor, jégkrém...:D
Vaaagy ami még nagyon jó hely, a rózsafagyizó a bazilikánál, az zseniálisan finom és nagyon érdekes ízeik vannak, abszolút megéri azt a pénzt :)
Ha rátok férne egy kis alkohol este akkor meg valamelyik corvinus cafét ajánlom, mert marha olcsó. Nem a legigényesebb hely, de tűrhető, és ilyen erős koktélt ennyiért nem isztok sehol :D
Vagy meleg van, menjetek strandra :D
Hát nincs bevett szokás az anyagiakat illetve, de amelyikőtök elhívta a másikat, szerintem annak kellene bepróbálkoznia a fizetéssel, de ha a másik nem akarja ezt, akkor feleztek, és ennyi :)
Témák:
Kedvenc film, kedvenc könyv, kedvenc színdarab :D Család, suli/munka, nyári tervek, hova szeret(ne) utazni, házikedvencek, sportok. Minél többet kérdezz róla és minél többet árulj el magadról :)
Ja és sok sikert! :)
21/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!