A Google Street Viewon kívül milyen utcaképnézegetők vannak? (Magyarországi helyeket néznék. )
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 20:24
1/5 anonim válasza:
Microsoft elég nagy még ahhoz hogy ilyen projectet folytasson, de nem valószínű hogy történt ilyen nálunk (elég hosszú engedélyeztetési eljárással jár, a Google kijárta magának).
Pár városban volt a román Norc, de megszűntek és eltűnt az oldaluk is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2015. jún. 5. 20:38
3/5 A kérdező kommentje:
És a Google-ban lehet olyat, amit a Norcon is, hogy csak úgy átteszem az emberfigurát egy másik helyre? Nekem nem sikerült, nincs is úgy bepöttyözve, mint a Norcon. :(
2015. jún. 6. 16:32
4/5 anonim válasza:
Olyan helyre teheted ahol van utcakép, akkor egy színezett sáv jelenik meg az utca vonalán. Nincs a teljes ország lefedve, egyes külterületekről nincs fénykép (főleg ha földút és nem lakott terület (tanyák, szántóföldek útjai például)).
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy ahol kék sáv van, oda lehet. Meg rájöttem, hogy nem az emberkét kell húzni, hanem a kis fekete háromszöget. Köszönöm! :)
2015. jún. 6. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!