Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni melegekkel ha a neten nem szeretnék? 16/l
16 éves lány vagyok a neten ismerkedtem eddig és nem jöttek ki nagyon jól azok az ismerkedések..
Hol/Hogyan tudnék ismerkedni lányokkal akik nem csesznek át? :(
Egyrészt ne buzulj, nem jó az. Másrészt a gay azt jeletni, hogy boldog. Harmadrészt a meleg hőmérsékletre utal. ;)
Kevesebb amerikanizáció, több agysejt.
Amúgy pedig én a barátomat suliban ismertem meg.
Ő az első barátom, nehéz volt titkolni mindenki előtt, hiszen azert a suliban gonoszak az emberek.
Aztán kb 1 év kavarás után 1 és járás után, kiderült, mivel nem vagyunk hívei a nyilvános érzelem nyilvánításnak, így csak az első pár hét volt kínos
Gondolom vannak meg ilyen bárok, de én 16 évesen nem mennek oda a helyedben
Na jó, ez engem is érdekelne. :) Sok leszbikus/biszex barátnőm van, de fogalmam sincs, ők hogy ismerkednek, sose adnak egyenes választ. És igen, a bárok/bulik se opciók, a radarom pedig egyáltalán nem működik. :/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!