Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok? Mit gondoltok az ilyenről?
Kétszer is megpróbáltak már megerőszakolni két hónapon belül, azóta mintha erősödött volna, de előtte is éreztem már vonzalmat lányok iránt.
Aztán, most van egy lány. Akivel össze jöttünk. Úgymond. Na most nekem nem ez az első "kalandom" lánnyal. De ez az első ilyen mély. Már 4 lánnyal is voltam és egy fiúval sem.
Próbálkoztak pedig, de sosem kellettek. Viszont volt aki kellett volna. Szóval ez nehéz ügy. Például David Beckham bárhol bármikor. Viszont ugyanez az érzésem Selena Gomezzel is. Tehát ez szörnyű. És szégyellem is. Szüleim, barátaim vagy bárki tudná, meghalnék szégyenemben.
Mit kéne tennem, éreznem?
Ki vagyok én?
18/L
"Szüleim, barátaim vagy bárki tudná, meghalnék szégyenemben."
Akkor most meghalsz szégyenedben mert én megtudtam?
Egy 18 éves biszex lány. A leírásod alapján.
Nem kell félned csináld azt ami neked jól esik. Éld ki vágyaid :)
Amúgy sajnálattal hallom az erőszakos esetet!
Sajnálom, ami történt veled. Tudom, milyen érzés. Nekem a pszichológus nem segített, mikor elmentem, de lehet neked jót tenne ez ügyben.
Szerintem felesleges felcímkézned magad. Ha segít, akkor beszéld meg egy hozzád közel álló személlyel, mondjuk egy baráttal. De ha tényleg nem akarod, hogy bárki a közeledben élők közül megtudja, akkor esetleg a neten találhatsz olyat, akivel tudsz normálisan beszélni erről.
Ne vedd figyelembe a válaszokat, valószínűleg az összes kommentelő színheteró és fogalmuk sincs arról, hogyan is működik ez az egész.
Arra gondolj, hogy kiskorodban (5-6 évesen) kiket néztél meg, kik érdekeltek? Kamaszkorban mindenkinél előfordul ez-az, de az orientációja senkinek sem vesz 180 fokos fordulatot. Egyvalamire ne építs, ezek pedig a celebrity crushok - semminek sem indikátorai, mivel elérhetetlenek, ezáltal egész máshogy viszonyulsz hozzájuk.
Kedves utolsó!
Nem hiszem, hogy le kellene szólnod mások hozzászólásait. Én például csak a saját véleményemet és tapasztalatomat írtam le. Ráadásul te a kérdés másik oldalát válaszoltad meg, nem azt, amit én.
A hatos válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!