Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek tartotok rgy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek tartotok rgy ilyen 14 éves lányt?

Figyelt kérdés
165 cm 44kg barna hajú és szemű.
2015. máj. 21. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sok infó
2015. máj. 21. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek. Írj
2015. máj. 21. 16:13
 3/15 A kérdező kommentje:
*ilyen
2015. máj. 21. 16:14
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem számít a személyisége is nem csak a külső
2015. máj. 21. 16:15
 5/15 anonim ***** válasza:

Leginkább egy 14 éves 165 magas 44 kilós, barna hajú és szemű lánynak.

Ezen kívül elég nehéz lenne bármit is megállapítani róla ennyi infóból.

Ha most arra voltáé kíváncsi, hogy ez egy szép lány-e, vagy nem szabad vele foglalkozni, akkor ne várj csodát, erre nem fog tudni válaszolni senki. Ismerd meg, ha még nem ismered és alkoss róla véleményt, majd döntsd el tetszik-e neked, és ha igen meg te is neki, akkor hajrá.

De ne kinézet alapján akarj dönteni, és legfőképp ne akard hogy más döntse el azt neked ki tetszik, mert azt neked kell eldönteni, másnak meg igazából semmi köze hozzá, hogy neked milyen lány tetszik.

2015. máj. 21. 16:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha te vagy az a lány aki kérdezi, akkor a válasz majdnem ugyanaz, csak épp azzal a fordulattal, hogy ne az számítson neked, hogy mások milyennek látnak. Mindenki olyannak fog látni amilyennek megismer. Aki nem akar megismerni annak meg mindegy hogy nézel ki.
2015. máj. 21. 16:21
 7/15 A kérdező kommentje:
Szeretek nevetni és beszélni, de először kicsit félénk vagyok. Féltékeny természetű is vagyok. Nehezen szeretek meg embereket, de ha igen nagyon ragaszkodó típus vagyok.
2015. máj. 21. 16:23
 8/15 anonim ***** válasza:

Az még mindig nem világos, hogy mint kérdező te vagy-e az a lány, de feltétezzük hogy igen.

Amit leírtál az arra utal, hogy egy kedves, normális gondolkodású lány vagy. De a kérdésből ítélve feltételezem valamiért nem vagy biztos magadban. Annak van valami oka?

2015. máj. 21. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem mond semmit Rólad.
2015. máj. 21. 16:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a kérdező lány és igen attól kaptam meg bántásnak, hogy nincs alakom aki nekem fonots így az amit mondott nagyon fájt.
2015. máj. 21. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!