Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Milyennek tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyennek tartotok egy ilyen csávót? (nem kép)

Figyelt kérdés

borotválkozik, borotválja a hóna alját, a hasáról azt a pici szőrt, a fanszőrzetét, illetve a lábfejét.(a lábszáráról nem)

A szemöldökét szedi, de legfőképp csak azért, hogy "normálisan álljon".

Az orrából szintén vágja a szőrt.

Zselét használ hajlakkal, ad magára az öltözködése alapján is.

Főiskolás, van laptopja, kocsija, iPhone-ja, meg csomó cucca.

Azt mondják rá, elég vékonyka, mert 185cm és vagy 72-73kg.

2012. jan. 2. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyképű csicska. apuci kedvence
2012. jan. 2. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
ezek annyira külsőségek.. minden attól függ, hogy milyen a személyisége. lehet se**fej ápolatlanul meg csövesül is meg így is, és ugyanez ellentétesen is meglehet.
2012. jan. 2. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Osztom az első véleményét!

Kit érdekel, h van "csomó cuccod", nagyon jól lejön az írásodból, h csak ezektől érzed magad vkinek. Nekem nem kellenél soha.

2012. jan. 2. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Hááát... nekem az tuti nem tetszene... az, hogy az arcán borotválkozik, az számomra elfogadott... a többiről csak annyi: bu*zi. simán és egyszerűen. az meg külön főbenjáró bűn a szememben, hogy a hasáról a szőrcsíkot borotválja. az a pasik legszexisebb része. az utolsó előtti bekezdésed számomra totálisan irreleváns. ha bu*zi, felőlem lehet jachtja meg palotája is. a lényeg, hogy férfias legyen- mind külső mind pedig belső tulajdonságait tekintve. amit leírtál, szerintem inkább a mai 13-17 éves korosztály számára vonzó, azok szeretik a tucatpasikat. bocsi, ha ezzel megbántalak. de hát ízlések és pofonok. biztos tetszel valakinek így is. bár azért, a súlyra rágyúrnék, mondjuk izom tekintetében, az főleg nem férfias, ha ujjnyi vastagságú a karod, és nincs rajtad semennyi izom. de ez persze csak az én privát véleményem. :)
2012. jan. 2. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy valószínűleg több időt tölt a fürdőszoban, a ruhavásárlással és az öltözködéssel, mint én. A cuccaitól meg nem dobom hanyatt magam, egyrészt, mert nem ettől lesz valaki, másrészt meg, mert nem hiszem el, hogy mindet maga vette a saját pénzéből - és aki a szülei (vagy bárki más) pénzére vág fel, az elég szánalmas éa gyerekes. Az se sokkal jobb, ha a sajátjára, de egy kicsit kevésbé szánalmasabb.

A testalkatodról meg annyi, hogy nem annyira szeretem a nagyon vékony fiúkat, de ha amúgy bejönnél ez nem taartana vissza.

23/l

2012. jan. 2. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

A szemöldökösnél kiakadtam..a lábfejet se kell szerintem.Azért ez túlzás nálam.

Amúgy,a pénzről ..ismerek olyat,aki kb. mindent megkap,szinte csak egy szavába kerül,elég jó az anyagi helyzetük,mégse szokott felvágni ezzel.Sőt,azt is mondja,hogy nincs sok pénzük,pedig mindenki tudja,de ő nem szereti ezt hangoztatni..engem meg szokott hívni mondjuk egy boroskólára (egyik legjobb barátnőm),másokat is,de nem felvágásból,hanem csakúgy. jó nem nagy dolog tudom,de ő mégis meghívott már olyat is,akivel annyira jóba nem volt,csak épp beszélgettünk.

És tényleg tőle még nem hallottam azt se,hogy ő márkás cuccokat hord,én meg csak kínait kapok.:D

Anyukája meg amúgy szegényebb volt,14 évesen dolgozott már,és a családja nem bánt vele túl jól..gondolom,innen is tanult,tényleg nem szokott beképzelt pénzes sz@r lenni.

Nem mindenki olyan.:/

2012. jan. 2. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

Ez én nem nevezném férfinak.

Szedi a szemőldökét?

Borotválja a lábát?

Hajlakk (na jó ez még elfogaható)

Vékonyka?

iPhone-ja van?

Egy férfi legyen férfias izmos - ne pedig vékonyka

Aki a szemöldökét szedi és nem nőnemű az egy retkesb.zi

Borotvál ja a lábát a hasát - te láttál már férfit? Egy igazi épp a kicsike szőr miatt igazán sexy.

Manapság mindekinek van laptopja, iphonja is. Kocsit meg alátolta apuci - nem hiszem hogy egy főiskolás megkeresene egy kocsira valót.

Te pedig tipikusan egy olyan lán vagy aki a nőies apuciáltal eltartott homár szemöldökkiszedős cukifiúkra bukik az igazi férfias izmos önálló nemmindenüttcsupaszcsiga pasik helyett.

üdv egy nőtársad

24L

2012. jan. 3. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!