Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk ti hagynatok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti hagynatok hogy a baratnotok fizessen nektek? Vagy celozgatnatok ra h most o fizet? Vagy milyennek tartotok egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 10:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azt nem hagynám, h többször fizessen nekem, mint én neki.
2012. szept. 23. 10:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Vagy az van h ha egyszer fizet nekem, akkor kovetkezo alkalommal mindig elvarja h en fizessek.
2012. szept. 23. 10:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Igazából ez relatív.

Aki "jobb" körülmények között él, annak jobb ha fizet, bár a pasi átlagban dolgozik (ha nem tinikről beszélünk), így a pasi képes fizetni.

De ha mondjuk munkanélküli, és a csaj nem, akkor egyértelmű hogy a csaj fizet, és ezt nem kell túlbonyolítani, hisz az a lényeg hogy "együtt" vagytok, nem az, hogy te most nem tudsz fizetni. Vagy hogy ő többet fizet.

Ez hozzáállás kérdése. Az megint egy másik szitu, hogy teli vagy pénzel, de a csaj fizet mert átvered... Az már bunkósághatár igen.

2012. szept. 23. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Fizessetek közösbe, az a legjobb, és nincs vita sem.
2012. szept. 23. 10:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Mindig elmondja h mennyi penzt keresett a meloba, de akkor is celozgat h en fizessek. Vagy megyek fizetni es neki egyertelmu h az ovet is fizetem.
2012. szept. 23. 10:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de a párommal kialakult, hogy fele-fele arányban fizetünk, avagy egyszer ő fizet, máskor én.

Nyilván igényektől is függ, ha én minden harmadik hétvégén wellness hotelbe akarok menni 2 éjszaka, 3 napra, akkor illene ezt nekem finanszírozni, mert a páromat csak elrángatom magammal és adott esetben ezt ő lehet nem is engedheti meg magának. Még szerencse, hogy egyébként én sem! :) 22/L

2012. szept. 23. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor az lehet, h volt már dolga pénzéhes ribancokkal, akik elvárták h mindig mindent a pasi fizessen, és emiatt óvatos.
2012. szept. 23. 10:25
 8/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok! Nekem is volt olyan párom, aki egyértelműen közölte, hogy ezt most te fizeted (én vagyok a nő), aztán amikor visszaszóltam, hogy amúgy is én akartam, de lehetne ezt kicsit finomabban is közölni, akkor még neki állt feljebb, hogy ő elhozott idáig autóval, az is pénz, alap hogy a kaját én fizetem. Na utána hetekig bennem is volt ez és nagyon nagyon rosszul esett, hogy ennyire filléreskedő! Én szívesen fizetek bármit, amíg nem elvárás az és ha valaki a képembe vágja, hogy ezt most ha akarom ha nem, én fizetem és cső, akkor támad bennem némi "tudod mikor fizetek én neked bármit is" hajlam és igen, szarul esik.

A jelenlegi párommal ezért jobb. Ha nincs pénze azt is képes őszintén, bántás nélkül elmondani és nem elvárás részéről, hogy ezt vagy azt én fizessem, felajánlja, hogy csináljunk nem fizetős programot én meg rávágom, hogy de hogy is, majd én fizetek, nem gond. Ha meg én vagyok megszorulva, akkor fordítva, de egyébként sem mondanám soha, hogy figyu erre vagy arra most hívjál már meg, mert nekem ez jár...

2012. szept. 23. 10:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Srác vagyok. Az biztos, hogy nem hagynám, hogy a nőm fizessen helyettem. Viszont az a nőt, aki elvárja, hogy helyette fizessek, azt úgy ott hagyom mint a sicc. Függetlenül attól, hogy milyen jó csaj. Persze szeretek másokra pénzt költeni, de alapból nem kötelességem, hogy megtegyem. Ha pedig egy férfi várja el a nőtől, arra azt mondom, hogy gratulálok... csajok az ilyeneket szépen otthagyjátok, és az életetek sokkal egyszerűbb lesz.
2012. szept. 25. 14:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Az előző kapcsolatomban sokszor fizettem én, talán többször is mint ő. Mi szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy megtehetem, amit sajnos ő nem mondhatott el magáról...mégsem kért soha egy szóval sem, hogy fizessek, magamtól tettem és szivesen :) Persze nehéz volt megszoknia, sokszor mondta h akkor inkább nem megyünk most sehova, ezt is megértem :) Valahogy meg lehet oldani mindig.
2012. szept. 25. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!