Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk ti hagynatok hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti hagynatok hogy a baratnotok fizessen nektek? Vagy celozgatnatok ra h most o fizet? Vagy milyennek tartotok egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszer volt ilyen, hogy kb. az exem meghivatta magát moziba. Jó nagy paraszt volt már bocsánat... Sétáltunk a plázába, mire mondta, hogy elmehetnénk moziba, mire mondom oké. Erre ő: de akkor ezt most te fizeted... (szép, mi?) de ezt, hogy fokozzam: közölte, hogy az xy című filmet akarja megnézni (tipikusan olyan műfaj, amit utálok, és simán nézhetné otthon egyedül letöltve, de bezzeg fizessem én... ja és mindezt úgy, hogy ő dolgozott én meg tanultam...)

Nem azt mondom, fizethet ezt-azt a lány, sőt én soha senkitől nem várom el, hogy meghívjon de azért mindennek van határa.

2012. szept. 25. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:
mivel neki sincs önálló keresete megosztjuk. van hogy elmegyünk sütizni, és adok neki egy ezrest, hogy fizesse ki. Mivel ha én fizetnék lehet furán néznének ránk. (17L)
2012. szept. 25. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Általában pasiként én fizetek ha elmegyünk valahová. Én is kersek jobban, meg is tehetem, meg is teszem sűrűn. DE! És itt a de... Nem baj, ha azért tisztában van vele az ember, hogy nem ezért van hogy vele fizetessenek, néha nem baj ha felajánlja a nő, zogy akkor most ő fizet, amit az adott qnyagi helyzetétől mérlegelni tudom, megengedjem- e. Ez azt jelenti, hogy csajok ne akarjátok kihasználni a pasikat, emancipuncik vagytok, mi meg lovagiasak, de ezt nem illik a végletekig kihasználni ám. 30F
2012. szept. 25. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Magyarúl nekünk is jól tud esni, ha a csajnak eszébe jut hogy felajánlja hogy most ő hív meg bennünket, ne gondoljuk hogy csak ezért van velünk, jogy legyen egy lovuk, aki mindent fizet
2012. szept. 25. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tök 8 hogy ki fizet. Az fizet akinél van pénz. Normális kapcsolatban úgyis egál lesz, mert te meghívod a lányt kajálni 1 az X ezret fizetsz, a lány máskor kaját főz neked a saját pénzén veszi a hozzávalókat szóval máris egál.

Általában ha én hívom megfagyizni akkor én szoktam fizetni, végül is meghívtam. Ha ő hív meg valamire, akkor meg ő szokott fizetni, végül is meghívott.

2012. szept. 25. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!