Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti hagynatok hogy a baratnotok fizessen nektek? Vagy celozgatnatok ra h most o fizet? Vagy milyennek tartotok egy ilyen pasit?
Egyszer volt ilyen, hogy kb. az exem meghivatta magát moziba. Jó nagy paraszt volt már bocsánat... Sétáltunk a plázába, mire mondta, hogy elmehetnénk moziba, mire mondom oké. Erre ő: de akkor ezt most te fizeted... (szép, mi?) de ezt, hogy fokozzam: közölte, hogy az xy című filmet akarja megnézni (tipikusan olyan műfaj, amit utálok, és simán nézhetné otthon egyedül letöltve, de bezzeg fizessem én... ja és mindezt úgy, hogy ő dolgozott én meg tanultam...)
Nem azt mondom, fizethet ezt-azt a lány, sőt én soha senkitől nem várom el, hogy meghívjon de azért mindennek van határa.
Nem tök 8 hogy ki fizet. Az fizet akinél van pénz. Normális kapcsolatban úgyis egál lesz, mert te meghívod a lányt kajálni 1 az X ezret fizetsz, a lány máskor kaját főz neked a saját pénzén veszi a hozzávalókat szóval máris egál.
Általában ha én hívom megfagyizni akkor én szoktam fizetni, végül is meghívtam. Ha ő hív meg valamire, akkor meg ő szokott fizetni, végül is meghívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!