Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk te milyennek tartotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk te milyennek tartotok egy ilyen lányt? Jónak vagy minek?

Figyelt kérdés
Én egy 15 éves dagadt, csúnya lány vagyok és annyi a szerencsém csak, hogy van egy nővérem aki mindig mellettem áll. Ő róla lenne szó. A külseje olyan mint egy modellé, az arca nagyon szép(akartak hogy induljon majd szépségversenyen), belsőleg nagyon kedves, segítőkész, rendes, csak az a baj, hogy csendes és túlságosan is visszafogott. A megjelenése nem olyan mint a többi 17-18 évesnek, hanem elegáns olyan szép. Bárhová megy a fiúk megbámulják, köszönnek neki, de soha nem mer egy fiúnak se a szemébe nézni vagy visszaköszönni. Régen egy fiú annyira megszégyenítette, hogy fél hogy megint átverik. Saját magát szánalmasnak tartja, hogy mit ér a mai világban ha kedves meg minden, egyszóval bunkó akar lenni:S Arra lennék igazából kíváncsi, hogy attól hogy szép meg minden milyennek tartotok egy ilyen csendes lányt?
2014. júl. 10. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az isten áldja meg, meg ne változzon... Az hogy a tahó emberek jobbak, egyáltalán nem igaz. Hidd el, a nővéred is meg fogja találni a megfelelő férfit maga mellé. Nekem is tetszene szerintem egy ilyen nő. :)
2014. júl. 10. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy általában a szép lányok vonzzák a bunkókat. A normálisabb fiúk egy része nem is nagyon közeledik egy szép lányhoz, mert feltételezi hogy van már barátja vagy esetleg úgy gondolja, hogy nem lenne esélye. Ha tényleg olyan belsőleg is amit leírtál, szívesen megismerném de 99% hogy nagyon messze van.

Egyébként itt is látszik, hogy hiába szép valaki ha egy idióta, max szexelni kell néhányszor aztán lehet továbblépni. Egy kedves, aranyos lány szerintem sokkal többre megy, mint egy bunkó.

2014. júl. 10. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem minden a külső! Előnyös ha szép és csendes...de belső tulajdonságok amik nagyon fontosak! Aki bántotta az megérdemelné ha kapna egy kis lelkifröccsöt, hogy áterezze ő is milyen szenvedni! Találja meg az igazit nem mindenki lesz vele bunkó, csak ismerje meg jobban az illetőt mielőtt kötődik hozzá vagy összejön vele! Ne legyen bunkó mert akkor elveszíti az értékét és olyan tömeg termék lesz mint az a sok r1banc...

21F

2014. júl. 10. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én speciel sokkal jobban szeretem a csendesebb, visszafogottabb lányokat, mint azokat, akik sokat beszélnek, és mindig a társaság középpontjában vannak.

Maradjon csak ilyen, előbb-utóbb úgyis túl fog lépni azon, hogy hogyan szégyenítette meg a az a fiú, kicsit talán ki is fog nyílni a világ felé, és meg fogja találni a párját. :)

2014. júl. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!