Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk te milyennek tartotok egy ilyen lányt? Jónak vagy minek?
Az a helyzet, hogy általában a szép lányok vonzzák a bunkókat. A normálisabb fiúk egy része nem is nagyon közeledik egy szép lányhoz, mert feltételezi hogy van már barátja vagy esetleg úgy gondolja, hogy nem lenne esélye. Ha tényleg olyan belsőleg is amit leírtál, szívesen megismerném de 99% hogy nagyon messze van.
Egyébként itt is látszik, hogy hiába szép valaki ha egy idióta, max szexelni kell néhányszor aztán lehet továbblépni. Egy kedves, aranyos lány szerintem sokkal többre megy, mint egy bunkó.
Nem minden a külső! Előnyös ha szép és csendes...de belső tulajdonságok amik nagyon fontosak! Aki bántotta az megérdemelné ha kapna egy kis lelkifröccsöt, hogy áterezze ő is milyen szenvedni! Találja meg az igazit nem mindenki lesz vele bunkó, csak ismerje meg jobban az illetőt mielőtt kötődik hozzá vagy összejön vele! Ne legyen bunkó mert akkor elveszíti az értékét és olyan tömeg termék lesz mint az a sok r1banc...
21F
Én speciel sokkal jobban szeretem a csendesebb, visszafogottabb lányokat, mint azokat, akik sokat beszélnek, és mindig a társaság középpontjában vannak.
Maradjon csak ilyen, előbb-utóbb úgyis túl fog lépni azon, hogy hogyan szégyenítette meg a az a fiú, kicsit talán ki is fog nyílni a világ felé, és meg fogja találni a párját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!