Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Floraa4 kérdése:
Ez jelent valamit? elsosorban a fiuk velemenyet kerdezzem:)
Figyelt kérdés
voltam egy taborba egy fiuval aki tetszett. sokszor volt szemkontaktusunk meg mosolyott is ram bar o sokszor mosolyog. lattam parszor hogy megnezz mondjuk nem meglepo mert rovid rovid gatyaban voltam es parszor rajtakaptam hogy megnezz meg van ilyen polom is amiben latszik a dekoltasom ilyen simulos ujjatlan es akkor is megnezzett. egyszer kidobos volt es o is beallt a nekem ellenfel csapataba es amikor kidobtak nekem passzolta a labdat. tudom ez nem sok minden de voltak ilyen rovid beszelgeteseink pl mennyi az ido? stb. es vege lett a tabornak es ugy gondoltam elmondom neki hogy tetszik :') es odaalltam ele es igy bevezeteskeppen megkerdezztem hogy hogy van erre az valaszolta hogy jol es mondtam hogy beszelhetnenk erre azt felelte hogy igen de en ugye 4 szemkozt szerettem volna vele es mondtam is neki es mondta hogy jo de lejatsza meg ezt a kort (alszik a varost "vezetett") de eppen akkor abbahagytak ezert batorkodtam odamenni hozza. lejatszotta a kort es mondtam hogy akkor beszelhetuk mar? es erre azt mondta most nem jo de irjam meg instan:/ (megtalaltam instan meg a beszelgettes elott es bekovettem) de rairni mar nem akartam . szerintetek erzett valamit vagy csak felreertettem? es nem volt baratnoje se crusha.jan. 2. 23:22
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, elég kusza a sztori. Lehet, hogy nem akart semmit, de akár az is, hogy zavarban volt, ami miatt nem akart kettesben beszélgetni. Fene tudja, kár tippelgetni.
2/3 anonim válasza:
semmi komoly, tetszik neki a tested az biztos némi dugi buliban benne lennr meg ilyenek
de semmi komoly nem jön le a storybol, inkább az jön le h neked jobban bejön mint te neki
mert kulonben beszéltetek volna többet irl és chaten is de hát még ott se pedig az még egyszerubb
3/3 anonim válasza:
Bocs, de először inkább a helyesíráson járjon az eszed. Meg hogy létezik vessző és pont, hogy érthetőbb legyen a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!