Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg valakitől, hogy belemenne-e egy barátságba extrákkal. Ti belemennétek?
25-26 éves koromban tőlem megkérdezte egy kollégám, ő akkor volt negyven körül. Én a nő, ő a férfi. Egyébként addig teljesen jól kijöttünk, semmi nem volt köztünk, csak jó kapcsolat, amit aztán ez a kérdés tönkretett.
Mindketten kapcsolatban éltünk, erről beszélgettünk, valamilyen semleges dolgoban. Aztán mondta, hogy ha főiskolán ismert volna meg, akkor biztosan rám hajtott volna, mert neki a csoporttársai közt nem volt jó csaj stb. Már ez is elég fura volt nekem. Aztán mondta, hogy ha szeretném, akkor ő most is nyitott lenne csak szex kapcsolatra velem. Köpni nyelni nem tudtam, de szerencsére azt mondta, gondolkodjak, majd megkérdezi újra és otthagyott.
Utána igyekeztem elkerülni, ami egyértelmű válasz volt neki, mert nem is keresett meg a kérdéssel kapcsolatban többet, de másról se sokat beszéltünk ezután.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen kapcsolatban vagytok, voltak-e előzmények, van-e köztetek némi vonzalom, meg hogy mennyire bíztok egymásban.
Egyébként én olyannal belemennék, aki nem közeli barát, csak amolyan haver. A legjobb lány barátommal például eszembe se jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!