Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Tehát... Hogyan hívjam el gördeszkázni, vagy vezessem rá, hogy ő hívjon el? (Lány)2022. márc. 4. 18:42
1/10 anonim válasza:
nem kell erre ennyire rágörcsölni,csak nyugodtan el kell mondani mit szeretnél
2/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdés lényegét.
Ennyire egyszerű dolgot nem lehet kérdezni. 🤔
"Eljössz velem gördeszkázni?" Csum. 🤔
3/10 anonim válasza:
Gördeszkázni hívni semmiből nem áll. Amúgy se játszadozz, de ezzel meg aztán pláne felesleges.
Ha nem akar menni, leráz, akkor tök mindegy, előtte se akart semmit tőled.
4/10 anonim válasza:
Hozd fel a témát, de ne hívd el egyből, hanem csak beszélgessetek a gördeszkázásról. Aztán vesd fel neki, hogy pont tervezel x napon menni, van-e kedve veled tartani.
5/10 anonim válasza:
3-as, "előtte se akart semmit tőled"--hogy te mekkora bunkó vagy már bocsi
szerintem is az a jó ötlet, amit a 4-es írt:)
ne egyből rákérdezz...
6/10 anonim válasza:
#5 "hogy te mekkora bunkó vagy már bocsi"
Ebben mi a bunkóság okoska? Ha nem akar vele külön találkozni, egyértelmű hogy nem akart többet előtte sem.
Ettől még barátok lehetnek, de összejönni nem fognak.
7/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle nyíltan. Nem egy nagy cucc, ráadásul azonnali választ kapsz.:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már ezelőtt is találkoztunk, de az más volt mert akkor iskola után ott maradtunk. Köszönöm a tanácsokat. :)
2022. márc. 5. 07:20
9/10 anonim válasza:
Most akkor lány vagy , vagy lányt akarsz elhívni ?
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet így nem volt érthető, én vagyok a lány...;D
2022. márc. 5. 10:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!