Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a lányt hogy megunt vagy mi újság?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel beszélgettem 2-3 hetet elég intenzíven, és tök jókat is. Most meg nem válaszolt pár napja.
Én nem akarok ilyen nyitott kérdéseket hagyni, hogy kérdezzem meg finoman hogy most mi újság?
Nem akarok csak úgy ráírni valami pár szót hogy megunt-e mert az olyan hisztinek tűnik.
2023. jún. 11. 19:10
2/11 anonim válasza:
Egy pár nap után ráírhatsz, de ha akkor is megakad, akkor hagyd.
3/11 A kérdező kommentje:
Mivel írjak rá?
2023. jún. 11. 21:55
4/11 anonim válasza:
Ennek semmi ertelme. Mit akarsz? Szeretned meg folytatni a beszelgetest? Akkor ne legyel ilyen bizonytalan, sertodoss stb. (A kerdesed ezt veti fel benne.)
En a helyedben csak siman offolnam aki nem valaszol arra nem erdemes idot energiat szakitani.
5/11 A kérdező kommentje:
Én ráírtam, magyarázkodott. Megnéztem mit írt de nem válaszoltam neki, nem is fogok.
2023. jún. 11. 22:20
6/11 anonim válasza:
#5 Már meg ne haragudj, de akkor minek írtál neki?
7/11 A kérdező kommentje:
Ha valós indoka lett volna akkor oké, ha éppen év végi osztálykirándulásra mentek az osztállyal oké, ha éppen valami családi oka volt rá oké. De csak magyarázkodott össze vissza, szokásos dumája.
2023. jún. 11. 22:54
8/11 A kérdező kommentje:
6# De egyébként hatos, ha figyelmesen értő olvasással elolvastad volna a kérdést, ott is említettem egy okot.
2023. jún. 11. 22:55
10/11 A kérdező kommentje:
Brutális.
2023. jún. 11. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!