Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet, hogy most nem ir, pedig eddig jókat beszelgettunk?!
Figyelt kérdés
Semmi olyat nem irtam, ami bántó lehetett neki, előző napokban nagyon jókat beszelgettunk, ma kb 5 űzi utan nem irt :/
Vagy lehet csak nem ér ra/ilyen kedve van?
Es ha megis megunt akkor azt honnan lehet sejteni az uzikbol?
2015. júl. 12. 12:38
1/4 anonim válasza:
lehet nem ér rá, nem kell túlmagyarázni
2/4 anonim válasza:
Írj rá te! Egyértelmű!! Ugyanilyen helyzetben vagyok:/ nem ir én meg nem írok neki mert eddig Mindig én írtam rá!
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy egyszerűen nem ér rá. Nem működik az internet, megjött a nagyanyja Mucsaröcsögéről és vele foglalkozik ahelyett hogy csajozna, rosszul lett valaki a családban, programja van, elutazott, otthon felejtette a telefonját, mit tudom én. Várj két hetet, ha addig nem keres felejtsd el. Előtte ne aggódj. A legjobb barátom nem írt egy hete, előtte nem tudta mondani hogy elutazik mert akkor én nem voltam gépközelben. 3 napig nem tudtam róla semmit, aztán felhívott. Nyugi már.
4/4 anonim válasza:
Vagy baja van a facebookkal. Én se tudok írni egy lánynak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!