Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megaláztak mit tegyek!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztak mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam. Gyomoridegem van azóta! Enni sem tudok. 1 hónapja szakítottunk a párommal. Megcsalt,van más neki stb. Persze ezek nem derültek ki,de nyilván való. Hiszen az ember ha szeret valakit,nem szívódik fel egyik napról a másikra,nem tiltja le a mennyasszonyat mindenhonnan. Tegnap volt egy hónapja hogy vége,de annyira hiányzott hogy felhívtam. Ő fel is vette,de barátaival volt,nem szólt róla,hogy nem egyedül van. És olyanokat mondott nekem,hogy tudja hogy szeretem,hiába mondom hogy nem,szeretni is fogom. De ha nem akkor megnősül. Azt mondja most mond,mert akkor holnap megnősülök ha nem szeretsz. Nevetett mindenen. Undorító. És elkedtek nevetni, barataival. Mondom most ti rajtam nevettek? Azt mondja igen,hat szerinted? És röhögtek hangosan. Nagyon megalázó volt. Kinyomtam visszahívott. Utána már kicsit normalisabban beszélt,de még akkor se tisztelettel. Ez hajnalban történt,azóta is gyomoridegem van.😭😭😭
ma 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj inkább, hogy megszabadultál ettől a prolitól!

Ne hívogasd, a telefonját nyomd ki.

ma 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap és túl leszel rajta. Ne foglalkozz vele soha többé!
ma 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőknek az ilyen hülyék kellenek, meg is érdemlitek a sorsotokat..
ma 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem sírok,hanem ideges vagyok érzem hogy ki lettem használva,csúnyán megalázott,meg saját magam aláztam hogy kerestem,aaaa nagyon rossz érzés🤧 ideg,düh,fájdalom minden egyszerre.
ma 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, nagyon nehéz lehet
ma 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem, hogy egy ekkora paraszt iránt hogyan lehetnek még érzéseid. Sosem igazán támogattam az olyan típusú válaszokat, mint amilyet #3-as írt, de amúgy van benne valami...
ma 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Engedd el.
ma 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!