Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokszor a nő visszamegy ahhoz a férfihez aki megalázta, megbántotta?
Sziasztok!
Kis fiatalka vagyok még, így nem igazán értem meg sokszor a nők cselekményeit.
Arra lennék kiváncsi, hogy ti mit gondoltok erről, mi lehet az oka annak, hogy egy párkapcsolatban a férfi semmibe veszi a nőt, megalázó helyzetbe hozza, és mégis a nő megy vissza a férfihoz, a nő kér bocsánatot.
Ha esetleg olyan is olvassa ezt a kérdést aki pszichológiát tanul és jártas a témában az bátran írjon, mert sajnos én nem bírom megérteni.
Azért mert az adott nönek nincs tapasztalata arról, h milyen amikor megbecsulik , batoritjak , es szeretik .
Mar gyerekkoraban sem kapta meg mindezt ezert megalkuszik a semmire.
Akit nem szeretnek az pokolra kerul
Vagy azért, mert fanatikus jelleggel eldöntötte, hogy neki minden áron az az ember az igazi, még akkor is ha félig agyonveri,
vagy azért, mert nem igazán volt eddig se más párja és inkább együtt van egy barommal, minthogy energiát tegyen abba, hogy találjon egy normálisabbat.
Társfüggőség. El kezd hiányozni neki, hogy volt társa, és ő volt ott mellette, meg őt még szereti is, hiába hogy akár megbántotta. Vagy esetleg csak be is beszélheti magának, hogy szereti még őt, azért, mert szimplán csak zavarja a csajt hogy a csaj ő maga van egyedül. Esetleg valamiért bűntudata lesz, hogy otthagyta a pasit és akkor most meg ő a magányos a pasi;
Amúgy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!