Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durván megaláztam egy srácot, és azt mondta, hogy megpofozna?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy úgy megpofozna, hogy a földre esnék, és lenyomná a fejem a víz alá, míg megnyugszom. Normális?!2022. okt. 24. 16:11
2/8 A kérdező kommentje:
Eléggé felhúzott, és egy sz*rnak, senkinek neveztem, mondtam neki, hogy bár megdöglene meg hasonlók az osztály előtt...
2022. okt. 24. 16:15
3/8 anonim válasza:
Te meg mondd meg neki,ha hozzad mer erni,akkor az apad fog bemenni,es lenyomni az o fejet a viz ala,es megpofozni...akkor visszabb vesz az arcabol😉
4/8 anonim válasza:
Szerintem kvittek vagytok, szóval ne foglalkozz vele... de te tudod jobban, hogy mi hogy mikor miért történt
5/8 anonim válasza:
Mit tett, amire ez volt a reakciód?
6/8 A kérdező kommentje:
Régebben kavartunk, lett most egy barátom, és elkezdte mondani, hogy mennyire szeret, meg hogy úgy érzi, hogy megcsalom, hogy ilyen olcsón odadobom valakinek magam, aki nem is szeret, és elegem van, nem akarom elszúrni a kapcsolatomat miatta.
2022. okt. 24. 16:46
7/8 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a valós történet vagy 30%-át írtad le és lényeges infok kimaradtak. Mindazonáltal azt gondolom, nem kifejezetten jogos a kiakadásod.... Nyilván téged még sosem szarvaztak fel és te még sosem voltál olyan helyzetben, mint most ő...
A hisztid után totál jogos volt a kifakadása, más kérdés, hogy a tettlegességhez nem lett volna joga, de ha jól értem a fogalmazásodból, csak feltételes módban írta, vagyis semmi nem történt...
Kicsit gondolkodj, mielőtt elkezdesz emiatt háborogni... Legyél őszinte, te mit tettél volna az ő helyében? Csak őszintén!!!
8/8 anonim válasza:
"Normális?!"
Miért, megalázni a másikat normális??
Amúgy meg hagyjátok a fenébe egymást. Tök mindegy, ki kezdte, szemmel láthatóan nem ileltek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!