Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire " megaláztam" magam?
Figyelt kérdés
Idén szeptemberben kezdtem a 9. osztályt és be kell valljam van egy fiú akibe szinte az elsö nap beleestem, kb. 2 hete elmondtam az egyik lány osztálytársamnak aki elmondta a barátnőjének és mind a 2-en azt mondták mondam el neki.Én naiv így is tettem és mint utóbb kiderült van barátnője. A cikibb ebben az hogy az osztálytársnőim akiknek elmondtam tudták és nem szoltak nekem erröl semmit se -_-. Ma pedig reggel kaptam tőle egy üzenetet,hogy :" szabad vagyok(3db sírva nevetős smile)" és ma is ezzel csesztettek egész nap és én mivel lelkizős vagyok képes vagyok ez miatt sírni. Viszont van még valami : titkon bízom benne hogy tényleg szabad és én is bejövök neki. 15/L (tudom ilyen idősen nem a pasizáson kellene járnia az eszemnek de ez valahogy nagyon nem érdekel ugyhogy az ilyenektöl légyszives kíméljetek)2016. okt. 5. 17:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem tegyél úgy mintha nem foglalkoznál vele.Mintha nem is tetszene annyira.Ha feljön a téma hogy mit gondolsz róla mondd teljesen természetesen hogy "persze helyes gyerek" és csak ennyit.Nem kell megint szerelmet vallani meg akármi.Teperjen picit utánad ha kellesz neki.Ne játsza el veled azt a bizonyos ha nincs ló jó a szamár is dolgot.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet
2016. okt. 5. 20:12
3/3 anonim válasza:
Az elmondásod alapján ez a srác csak szivatni akar téged az a barátnője igen is meg van neki sőt szerintem ezt a levelet vel együtt találták ki h megalázzanak téged.Még általános suliba velem ugyan ez a szitu történt meg.Volt 1 nálam 2 évvel idősebb srác Zolinak hívták.El mondtam az osztálytársainak h tetszik ők természetesen rohantak a Zolihoz a hírrel.Aki eleivel csak szivatott majd el hívott a játszótérre randira.Én természetesen el mentem persze egy 6.os kislány nem mondhatja el az anyjának h randira megy egy 8.osal.Hát azt hazudtam h karate edzésre megyek.A barátnőm mondta h ne menjek el mert csak szórakozik velem a srác és h tuti h nem lesz ott a + beszélt helyen.Nekem is ez volt az érzésem mégis el mentem.A legfurább az volt h ott volt a srác.Eleivel kedves volt majd mikor meg akart csókolni én meg ijedtem mert még sose csókolóztam és vissza utasítottam.Ekkor vált egyre erőszakosabbá.A karate edzések mentettek meg attól h meg erőszakoljon.Ha nem jártam volna rendszeresen edzésre akkor az a Zoli tönkre tett volna egy 12 éves kislányt.A sírva nevetős smili egy értelműen azt jelenti h jót röhögök rajtad te lúzer.A másik meg az h nincs 2 hónapja h új suliba jársz és máris megosztod a bizalmas dolgaidat olyan csajokkal akiket 4 hete ismersz.Ez bizony nagy hiba.1 dolgot tehetsz olyan messzire kerüld el a srácot amilyen messzire csak tudod mert ezzel a sírva röhögös izével nagyon megalázott téged és most h tudja h tetszik neked további megalázásokra is számíthatsz tőle.1 dolgot tehetsz ha van 1 jó fiú haverod megkéred h játssza el h a pasid.Csak annyit kell tennetek h kézen fogva végig sétáltok a suli folyosóján v ha nem 1 suliba jártok akkor meg kéred h jöjjön eléd suli után és menjetek el együtt kézen fogva v adjatok egymásnak 1 szájra puszit,de ezt úgy csináljátok h többen is lássák mondjuk az az osztálytársad akinek elkotyogtad ,v a kiszemelt fiú előtt ebből azt fogja hinni h te szívattad meg a tetszik xy fiút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!