Túl lehet azon magam tenni ha megaláztam, lejárattam magam?
Figyelt kérdés
Akárhányszor valaki bánt, nem tudom magam megvédeni mert eszembe jut,hogy milyen szánalmas,nevetséges ember voltam,és hogy megaláztam,lejárattam magam! Úgy érzem nincs jogom megmondani a véleményemet senkinek,semmiről azol után amiket tettem! És nekem ez már sok, nem bírom már! 19F2016. szept. 19. 22:54
1/5 anonim válasza:
Priviben jöhetnek a részletek, hogy pontosan mivel járattad le magad! Így nem tudok választ adni a kérdésedre. Lehet baromság amit a fejedbe vettél, és le sem járattad magad!
2/5 anonim válasza:
Én mindig túlteszem magam rajta. Néha esetleg eszembe jut, de azon már úgysem tudok változtatni. Pár ember lehet nem kedvel, vagy furcsán néz rám, de mindig lesznek, akik szeretnek, elfogadnak vagy akiknél tiszta lappal kezdek, mert új ismerősök. Nyugi! :)
25/F
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
2016. szept. 19. 23:07
4/5 anonim válasza:
Igen, túl lehet és kell is tenni magad rajta. Ami volt, elmúlt, kevés ember mondhatja el magáról, hogy soha semmi olyat nem tett, amire nem szívesen gondol vissza. Senkinek nincs joga hozzá, hogy ok nélkül bántson, te már nem abban a helyzetben vagy, ami nyomaszt, ne hagyd magad!
5/5 anonim válasza:
Most keresel egy box edzést,holnap lemész és kezdesz.
Egy év alatt felerősítheted magad testileg lelkileg és tudásban is,újraépítheted megkeményítheted magad.Feltéve hogy hajlandó kilépni a kényelmes komfortzónádból és tényleg változásra való törekvést rejt a nem bírom,nem csak nyavalygást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!