Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a barátnőm?

Figyelt kérdés
Kezdeném ott az egészet hogy még nyáron volt egy 1 hetes kapcsolatom amiben üzenetben, élőben is teljesen jól tudtunk kommunikálni. Az akkori lány sokkal másabb volt mint az akivel most beszélek, sokkal közvetlenebb, vele már az első randi végén csókolóztam. A mostani lánnyal akivel beszélek sokkal visszafogottabb. Élőben mindenről eltudtunk beszélgetni viszont írásban sokszor megszakad a beszélgetés mert én kérdezek tőle valamit és szerintem ő nem tudja továbbvinni a beszélgetést. A jó éjszaka üzenet mindig megvan, a héten valamelyik este bealudtam és ő jó éjszaka üzenetet ír szívvel meg reggel is van hogy ő ír hamarabb jó reggel üzenetet tehát érdeklem őt. A talinkon volt ölelés a köszönésnél is meg az elköszönésnél is. Chaten is írta hogy jól érezte magát és ez látszott rajta élőben is, meg tudtam nevettetni is.Azért is gondolom hogy visszafogottabb, mert chaten megkérdeztem tőle hogy mellém ül e majd holnap a buszon, nemet mondott de aznap ugyanúgy beszélgettünk chaten. Hogyan lehetne ő a barátnőm mert nekem tetszik ő nagyon és én is tetszek neki. Ha leszervezünk egy második randit az jó lépés lehet hogy megnyíljon, vagy mit kéne tennem hogy több érzelmet váltsak ki belőle? Mi lehet a probléma hogy chaten nem tudunk olyan jól kommunikálni mint élőben? Nézzétek el ha gyerekesre sikerült írnom, így tudtam megfogalmazni.

ma 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Menjetek még párszor randizni. Szerintem csak lassan akar haladni.
ma 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fura, hogy nem akart melléd ülni a buszon. Ha bejösz neki, akkor szerintem ez alap lenne.
ma 17:02
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es Hat bejovok neki mert buszon már régóta nézett, múlthéten mikor ramosolyogtam elmosolygott o is. Lehet hogy nem akar gyorsan haladni, jobban meg akar még ismerni?
ma 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje is tart köztetek ez a dolog?

ma 17:26
 5/10 A kérdező kommentje:
4es 6 napja
ma 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az még nagyon korai. Még bármi lehet.
ma 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. És hogyan tudnék több vonzalmat kialakítani belőle?
ma 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk türelemmel? Nem is nyomulással, mert akkor hiheti azt, hogy csak egy menetre kell.
ma 19:49
 9/10 A kérdező kommentje:
8as értem én és tudom hogy türelem kell, csak szimplán zavar hogy a beszélgetéseink chaten annyira nyersek
ma 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szeret neten írkálni. Telefonálni nem szeretnétek? Az egy fokkal jobb.
ma 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!