Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez, és mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A sztori: Év eleje óta jár egy fiú azzal a busszal, amivel én is, így minden reggel találkozunk, annyit tudok róla, hogy egy faluban lakunk, hogy ki a barátai, őket nem ismerem személyesen, és hogy hova jár suliba. Év elején flörtölgettünk, majd levágták a haját, és nagyon meglepődtem, és szerintem megsértődött a reakciómon, úgyhogy a flörtölés ott szünetelt, később a barátnőmmel kitaláltunk egy álnevet. Ezek után többször álmodtam vele, azt hogy az ölében ülök, és simogat, és megállapítottam, hogy milyen cuki, de ami számomra a legérdekesebb az egészben, hogy ahányszor párkapcsolatra, vagy egyébre gondolok, mindig akarva - akaratlanul ő ugrik be, az hogy mennyire összeillenénk, stb. Azóta megint többet nézzük egymást reggelente, de ő más megállónál száll fel, és mindig vele vannak a barátai. Szóval, most mi a teendőm?tegnapelőtt 20:35
2/10 A kérdező kommentje:
De mire, és hogyan?
tegnapelőtt 21:17
5/10 anonim válasza:
Én inkább a személyes beszélgetést preferálom. Keress olyan alkalmat, mikor egyedül van, menj oda hozzá nyugodtan, hiszen már korábban is dumáltatok. Kérdezz tőle, a fiúknak simogatja az egóját, ha vmiben a segítségüket kéred. Ez jó indítás lehet. De jóval többet kéne tudni a pontosabb segítségért. 18L
6/10 anonim válasza:
Fogj egy üditősflakont és tekerd rá annyira a kupakot tiszta erőből, amennyire csak tudod, vagy kérd meg apukádat, pasi ismerőst. Másnap úgy,hogy lássa csinálj úgy, mintha le akarnád tekerni a kupakot (de igazából ne érj hozzá). Aztán menj oda hozzá, hozzájuk, hogy sehogy sem birod kinyitni, már 5 perce ezzel szórakozol és szomjan halsz. Ha többen vannak, akkor sem gáz ez szerintem 😊😉
7/10 A kérdező kommentje:
Írj rá. - Sajnos nem tudom a nevét, elérhetőségét.
tegnap 18:55
8/10 A kérdező kommentje:
Fogj egy üditősflakont és tekerd rá annyira a kupakot tiszta erőből, amennyire csak tudod, vagy kérd meg apukádat, pasi ismerőst. Másnap úgy,hogy lássa csinálj úgy, mintha le akarnád tekerni a kupakot (de igazából ne érj hozzá). Aztán menj oda hozzá, hozzájuk, hogy sehogy sem birod kinyitni, már 5 perce ezzel szórakozol és szomjan halsz. Ha többen vannak, akkor sem gáz ez szerintem 😊😉 - Hú, ez egy nagyon jó ötlet, köszi!
tegnap 18:56
9/10 anonim válasza:
És ha kinyitja, akkor hűű, de erős vagy. Megmentetted az életemet, tényleg szomjanhaltam már 😃 aztán nem tudom.. úgy jönne jól ki, ha mondana, vagy kérdezne valamit, és elindulna egy csevegés. Ügyi legyél 😉
10/10 anonim válasza:
Én nyíltan mosolyognék rá, intenék is neki egy mosolygós hellót, derűsen, hiszen ismerjük egymást, már beszélgettünk, kerülgettük egymást.
Vissza fog inteni. Egy idő múlva oda is lép hozzád. Mintha nem szakadt volna meg a párbeszéd, úgy folytatnám tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!