Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen lányról mi a vélemény...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja szakítottam a barátnőmmel. Az ok az volt,hogy megcsalt. Ő szerinte az amit csinált nem megcsalás de szerintem az.

Szakítás után össze jött azzal a sráccal akivel kavart. Ez a srác az ország másik felén él.

Szakítás után mondhatni békésen váltunk el,ez még nyáron volt.

Iskolában én viszont ha lehet,akkor nem megyek közel hozzá,nem keresem a társaságát mert még mindig neheztelek rá azért amit tett +nincs rá okom,hogy nagyon a közelébe legyek vagy beszélgessek vele.

Nemrég megtudtam egy közös ismerősünktől néhány dolgot.

A mostani párjából már nagyon elege van mert nincs ideje hozzá eljönni mert ugye messze lakik. Ő ezt nagyon zokon veszi és hallottam,hogy ezért már egy másik sráccal is beszélgetni kezdett, egyenlőre még nem komolyan.

Ez a közös ismerős még mutatott dolgokat amiket az exem írt.

Mondta,hogy hiányzom neki és,hogy ő neki nagyon rosszul esik,hogy én láthatóan elkerülöm és mekkora szemét vagyok(ezen meglepődtem tekintve,hogy ő volt az aki megcsalt ami szerintem nagyobb szemétseg)

Aztán azt is leírta,hogy igazandiból az is hiányzik neki,hogy törődjenek vele és,hogy én mindig foglalkoztam vele de a mostani srác már nem.

Az ilyen nőről mi a véleményetek?

Tudom én is gyerekes vagyok hiszen szándékosan elkerülöm a neheztelésem miatt de szerintetek ez nem gáz amit csinál?

okt. 28. 10:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nehogy már magadat hibáztasd amikor ő alázott meg azzal hogy megcsalt. Most hogy nem jött be neki az "új kaland", próbál rád hatni hogy vedd vissza mert egy stabil állapotot adtál neki. Látod, amint észlelte hogy nem jött be az előző, már mással kavar. Tiszteld meg magad annyival hogy nem állsz le egy ilyen nővel, (inkább kislánnyal) mivel az ilyenekkel nem tudsz jövőt tervezni. Mi garantálja hogy nem csinálja meg újból amit már 2x megtett? (semmi)
okt. 28. 10:26
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Pontosan mit is csinált amit te megcsalásnak véltél?
okt. 28. 10:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Fiú barátjával önszántából aludt hetekig egy nyaralás során amin én nem voltam. Elv nem volt semmi olyan de össze bújva aludtak amiről én tudtam de többször is megkértem,hogy légyszi ne ő azzal védekezett,hogy csak barát és nincs köztük semmi

Szerintem ha már össze bújva alszol a fiú barátoddal az szerintem már megcsalás, megha nem is volt ott semmi több

okt. 28. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se add be a derekadat neki, mert megint meg fog csalni. És szerintem is jól gondolod, hogy a te párod ne aludjon már mással nemhogy összebújva, de még egy ágyba se.
okt. 28. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A lány szeretet hiányos, lehet hogy bújós is. Alvótársról még nem hallottál? Nem feltétlenül csalt meg, de ha neki szüksége van valakire akivel együtt aludjon, és te nem voltál ott akkor mit is csináljon? Ne aludjon? Ha meg volt ott egy barátja akkor mi van? Az alvótárs egy létező dolog. Persze lehet higy valóban megcsalás. Én nem ismerem a lányt. Ha ribizli a lány, akkor megcsalás is lehetett. De a szakítás utáni cselekedetei, reakciói is így következetesek. Na és ha együtt aludtak? Ha téged még akkor is jobban szeret minden után is, akkor el kellene gondolkodnod egy második esélyen. Vagy végleg lezárni, nem gondolva többet rá.
okt. 28. 11:03
 6/11 anonim válasza:
100%
Imádom ahogy néhányan próbálják megmagyarázni a hűtlenséget. Fixen nem csak egy ágyban aludtak, biztosan történt egyéb is ebben biztos lehetsz. (De ha még nem is történt volna akkor se fér bele szerintem hogy más fiúval alszik egy ágyban)
okt. 28. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sok ember van úgy, hogy mindig az kell neki, ami nem lehet. Kereste a tiltott gyümölcsöt, ameddig veled volt, aztán most épp te vagy elérhetetlen, ezért te kellesz.
okt. 28. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatból kapcsolatba ment, hogy őt a fenébe
okt. 28. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ribi a csaj nem kell az ilyet sajnalni.

Nehogy vissza fogadd, hagy egye csak meg amit kifözött.

okt. 28. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy minek számít. Alapszabály, hogy olyat nem csinálunk, ami a másiknak rosszul esne. Neked nem fért bele az, hogy más fiúkkal összebújva aludjon (mondjuk szerintem a legtöbbünknek nem férne bele, mint ahogy mondjuk én sem alszok összebújva még a legjobb lány barátommal sem...), ő meg ezt tudta nagyon jól, mégis megtette. Innentől kezdve nem kell bizonygatni, hogy most minek számít, mert ő folyamatosan oylasmit tett, ami neked rossz. Jól tetted, hogy szakítottál. És eszedbe ne jusson visszamenni gozzá!
okt. 29. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!