Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányról mi a véleményetek?
Kb 3 hónapja szakítottam a barátnőmmel. Az ok az volt,hogy megcsalt. Ő szerinte az amit csinált nem megcsalás de szerintem az.
Szakítás után össze jött azzal a sráccal akivel kavart. Ez a srác az ország másik felén él.
Szakítás után mondhatni békésen váltunk el,ez még nyáron volt.
Iskolában én viszont ha lehet,akkor nem megyek közel hozzá,nem keresem a társaságát mert még mindig neheztelek rá azért amit tett +nincs rá okom,hogy nagyon a közelébe legyek vagy beszélgessek vele.
Nemrég megtudtam egy közös ismerősünktől néhány dolgot.
A mostani párjából már nagyon elege van mert nincs ideje hozzá eljönni mert ugye messze lakik. Ő ezt nagyon zokon veszi és hallottam,hogy ezért már egy másik sráccal is beszélgetni kezdett, egyenlőre még nem komolyan.
Ez a közös ismerős még mutatott dolgokat amiket az exem írt.
Mondta,hogy hiányzom neki és,hogy ő neki nagyon rosszul esik,hogy én láthatóan elkerülöm és mekkora szemét vagyok(ezen meglepődtem tekintve,hogy ő volt az aki megcsalt ami szerintem nagyobb szemétseg)
Aztán azt is leírta,hogy igazandiból az is hiányzik neki,hogy törődjenek vele és,hogy én mindig foglalkoztam vele de a mostani srác már nem.
Az ilyen nőről mi a véleményetek?
Tudom én is gyerekes vagyok hiszen szándékosan elkerülöm a neheztelésem miatt de szerintetek ez nem gáz amit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!