Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok rossz baratnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok rossz baratnő ha féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én és a legjobb barátnőm nagyon közeli barátok vagyunk. Mégis nagyon zavar hogy neki előbb pasizik be. Már volt neki 2, holnap randira megy valószínűleg nem sokára a 3 barátja lessz. Nekem eddig nulla volt és ha most össze jön a másikkal annak sajnos nem tudnék őszintén örülni, mert zavar hogy nekem még egyse volt.

Tudom nagyon rossz barátnő vagyok. (Nem kérek bántó negatívat)

ma 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Irj ha szeretnel, beszelgethetünk, aztan meglatjuk, hatha neked is összejön 😄
ma 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy ez zavaró számodra, de próbáld úgy felfogni, hogy örülsz a barátnőd sikerének és boldogságának.
ma 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva: nagyon.
ma 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!