Mit tegyek ha irigy vagyok a legjobb barátnőmre?
Próbálom nem kimutatni hogy így érzek, de tényleg mindenben jobb nálam-
Hogy értsd mikre gondolok: (Jobbak a jegyei, a baráti társaságunkban nélkülezhetetlen, míg én annak érzem magam, a családja sokkal támogatóbb, szeretik egymást, a párkapcsolata is jó, vannak céljai, az osztályban mindenki szereti, a tanárok teljesen megbíznak benne, úgy érzem hozzá kedvesebben szólnak, vicces, sokkal szebb nálam, jobb az alakja, tud spórolni, sokkal igényesebbnek tartom annak ellenére hogy én is az vagyok, tud táncolni, és még sok sok minden)
úgy érzem mindenben leköröz, nyilván neki nem mondhatom mert mit kezdene vele? Vagy szánna, vagy elhidegülnénk egymástól, vagy lejjebb adna, hogy egyenlőnek érezzem magunkat, de hátráltatni az életben nem szertém. Próbálok örülni a sikereinek, de olyan csalódott vagyk ez miatt. (17l)
Ezzel mihez kezdjünk?
Mit tegyél? Pl legyen célod létrehozni, elérni vmit, bármi csak ne ezt folytatsd.
Találj ki magadnak egy új hobbit, amiben fejlődhetsz.
Ha nem tudod felfogni, hogy mindenki csak saját magához minősítheti magát, mert máshoz értelmetlen, akkor jobb ha hanyagolod a barátságot... Nem érdemel egy ilyen titkon irigykedő embert senki sem.
Tudod, hogy semmi jó nem származhat abból, ha elmondod neki. Úgyhogy miért tennéd? Az irigység abból fakad, hogy magaddal nem vagy kibékülve, azzal, hogy elmondod neki, nem fogod jobban érezni magad.
Mit akarsz elérni az életben? Ezt kell kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!