Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nemrég megismert barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemrég megismert barátnőm belezúgott az exembe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben ismertem meg a barátnőmet, és mesélte, hogy kavar egy sráccal de nem akar komoly kapcsolatot, de mégis összejönne vele. És felhívott, hogy kiderült hogy a csávó exe vagyok.

Igazából már egy éve vége a kapcsolatnak és nem is érdeklődöm az exem iránt(1 éves elég komoly kapcsolat volt). Viszont olyanokat mesélt a barátnőmnek hogy én nem akartam lefeküdni vele, miközben fordítva volt, meg hogy kavartam más srácokkal miközben meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Nem zavarna ha összejönnének, csak kevesebbnek érzem magam a barátnőmnél, mert ő mostmár megtudja adni neki amit akar, és szebb is, én nem tudtam. Ja és mielőtt ez kiderült majdnem le is feküdtek. És nem akarom hogy az exem miatt egyszer szomorú legyen.

Mit tegyek??

17/l

tegnap 20:43
 1/2 anonim válasza:
Mit kene tenned? Semmit, mert nincs kozod hozza. A ti idotoknek vege, az, hogy ok mit csinalnak, a sajat ugyuk es dontesuk.
tegnap 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem zavar, akkor hagyd rájuk, lehet össze se jön nekik a dolog.
ma 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!