Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nemrég megismert barátnőm belezúgott az exembe, mit tegyek?
Szeptemberben ismertem meg a barátnőmet, és mesélte, hogy kavar egy sráccal de nem akar komoly kapcsolatot, de mégis összejönne vele. És felhívott, hogy kiderült hogy a csávó exe vagyok.
Igazából már egy éve vége a kapcsolatnak és nem is érdeklődöm az exem iránt(1 éves elég komoly kapcsolat volt). Viszont olyanokat mesélt a barátnőmnek hogy én nem akartam lefeküdni vele, miközben fordítva volt, meg hogy kavartam más srácokkal miközben meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Nem zavarna ha összejönnének, csak kevesebbnek érzem magam a barátnőmnél, mert ő mostmár megtudja adni neki amit akar, és szebb is, én nem tudtam. Ja és mielőtt ez kiderült majdnem le is feküdtek. És nem akarom hogy az exem miatt egyszer szomorú legyen.
Mit tegyek??
17/l
8-as, egyáltalán nem kamuzok, miért kamuznék a gyakorin? senki sem ismer. És még akkoriban beszéltünk a határainkról és én mondtam, hogy nekem nincsenek, mondta, hogy ő még legalább fél évet várna a szex-szel én meg mondtam, hogy hagyjuk akkor és térjünk vissza rá amikor ő akar. Ezzel nincs is gond, de akkor miért állít mást?
A barátnőm mesélte mit mondott rólam, és engem nem zavar, hogy összejöttek, csak nem tetszik, hogy a barátnőmnek rosszul állít be értitek?
És persze nyilván volt, hogy én hibáztam, az be is vallom, de mondtam a barátnőmnek, ha valami hall rólam, kérdzzen meg engem is. Én nem gondoltam volna, hogy erre lesz szükség de ezek után...
És tényleg a barátnőm mondta, nem csak képelődöm, hogy néha én is téma vagyok
de már nincs mit tenni
Remélem vele normális kapcsolata lesz
Nem, azt is állította, hogy megcsaltam, meg hogy én sosem csókoltam meg, meg hogy köcsög voltam.. stb ):
ja meg nagyon gáz volt.. volt egy közös barátnőnk, és elmentünk egy fürdőbe és ő is meg lett hívva, meg elmentünke gyszer peste és ő is jött mert hívta a barátom. Sőt egy szer megyek a barátomhoz a vonattal, írja hogy ő is a vonaton van, és amikor hátranézek azt látom, hogy ott a közös barátnőnk (!!!)
Tudom, hogy nem volt semmi köztük(legalább is a barátnőm szerette, de eslye sem volt az exem nem is sejtette), de akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!