Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik lány ismerősömmel álmodtam nemrég mit jelent?
Pontosan annyit álmodtam hogy egy szálloda szerűségben voltunk csurom vizesen és ültünk az ágyon a lányon csak egy fehér ing volt meg egy bugyi az ing átlátszott én egy fehér pólóban voltam és fekete rövidnadrágban. Annyi volt a lényeg hogy beszélgettünk sokáig és egyszercsak benyitott valaki amire a lány elszégyelte magát nemtudom miért de nem is lényeg majd amikor az illető elkérte a tőltőmet akkor kiment és beszélgettünk tovább.
Ebbe a lányba már régóta szerelmes vagyok de ő nem szeretne barátot magának mert az előző szerelme megcsalta és nem bízik az fiúkban. Úgy tekint rám mint báttyjára és én többet szeretnék lehet ezért is van az álom de mit jelenthet? Nagyon kíváncsi vagyok mert fura hisz csak nemrég tudtam meg hogy nem akar barátot és kicsit ez elszomorított de nemhinném hogy ez miatt. Egyébként még kamaszok vagyunk mind a 2en.
Aki csak azért ír hogy megbántson inkább ne írjon mert nem vagyok rá kíváncsi és nem is fogom észrevenni előre is köszi aki tud írni valamit amin megnyugodnŵk vagy ilyesmi.
6:Szerintem eltéveszetted a személyes névmást. Azt akartad írni: "én". De ezen cselekedeteddel bizonyítottad inkább. :)
Amúgy meg egyáltalán semmi rossz szándékom nem volt ezzel a kijelentéssel, de ezt a kérdezővel tisztáztuk is privátban.
Az a gáz, hogy a mai világban ezt még félre lehet érteni. A leszbiség nem szégyen, hanem erény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!