Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég elvesztettem a szüzességem, nem sokkal azután viszont dobott a pasim. Szörnyen érzem magam. Mit tegyek?
Hát ki lettél használva. Jobban meg kell válogatnod a pasikat. Nem mindig a külső a fontos.
Attól még, hogy ilyen pasikkal voltál eddig együtt nem mindegyik ilyen.
Én is így jártam annak idején, 17 évesen. Egy ideig rossz lesz én magamat is hibáztattam, hogy senkinek nem vagyok elég jó, de aztán sikerült túllépnem ezen. Már tudom, hogy a fiú egy buta pöcs volt. Két évvel később már keresett, hogy én voltam a számára az igazi, kezdjük újra. Sőt azóta eltelt 10 év és megint keresett, neki nem jött össze komoly kapcsolata azóta sem. :) Szánalmas.
Az idő mindent megold, túl leszel az ilyen sérelmeken. Keresd a barátaid társaságát, ismerkedj, járj el szórakozni, ne rágódj ezen. Sajnos vannak ilyen emberek is, nem a te hibád.
Nem minden esetben helytállóak a nézeteid a fiúkról.
Vannak szédelgők is, de vannak becsületesek is. Ugyanez van a lányoknál is: ilyen is van, meg olyan is köztük, csak talán kisebb mértékben. A párkeresés már csak ilyen. Ne szomorkodj, lesz ez még jobb is, ha nem is mindjárt az első alaklommal. A párkeresés -keresés (a sok között).
Hát, kifogtál egy retket, nem mindig látszik ez – gondolom. Sokan úgy tudják tenni a szépet, hogy még maguk is elhiszik.
De kettőtök közül te vagy a szerencsésebb, mert átéltél egy szerelmet. Ő nem, ő szegényebb nálad. Kevesebb öröme is volt az egészben, és ő nem egy értékes ember.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!