Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég elvesztettem a szüzessé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég elvesztettem a szüzességem, nem sokkal azután viszont dobott a pasim. Szörnyen érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, nagyon szerelmes voltam a srácba, aki 22 éves és egy évig voltunk együtt, viszont nem sokkal az aktus után magamra hagyott. Annyira kiábrándultam a szerelemből, hogy most már úgy érzem, nem akarok több párkapcsolatot, a férfiak csak a szexre jók és teljesen mindegy, kivel fekszem le, mert úgyis elhagynak. :/ Régebben a szüzességem miatt dobtak a párjaim, most meg ez...

2023. febr. 26. 07:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Elhiszem, hogy nagyon rosszul érzed magadat, de ettől ne mondj le a szerelemről. Szerencsére nem minden pasi ilyen. Remélem hamar túl leszel rajta.

A negatív kommentelőkkel ne foglalkozz

2023. febr. 26. 11:04
 12/27 anonim ***** válasza:
3%
Akkor most leszbikus leszel te is?
2023. febr. 26. 11:07
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Majd találni fogsz, aki viszonozza!

Tudom, hogy mennyire szar érzés, akit szerettél de ő kihasznált...

2023. febr. 26. 12:25
 14/27 anonim ***** válasza:
23%

Mennyit voltatok együtt?

egy héten mennyit láttatok egymást?

2023. febr. 26. 12:27
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

Arra számítottál, hogy vele éled le az életed?

Vagy hogy neked jár cserébe azért, mert hajlandó voltál lefeküdni valakivel?

Rosszul gondoltad.

2023. febr. 26. 13:05
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Meg leìrod a véleményedet és ha eltér a megszokottól akkor Incelnek nyìlvànìtanak :)
2023. febr. 26. 14:39
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

A lány azt hiszi még, a szex csak a fiúnak okoz örömet, neki meg az a dolga, hogy taktikázzon, kinek engedjen. A válaszadók nagy része csupán ezt erősíti meg.

Ha a lány elhinné, hogy a szex neki is ugyanúgy örömforrás, és nem lelkiismereti kérdés, hogy kivel és mennyiszer csinálja, akkor most nem így szólna ez a kérdés.

2023. febr. 26. 14:43
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigasztalást és a tanácsokat! <3
2023. febr. 26. 17:43
 19/27 anonim ***** válasza:
96%
Egy évig várt a szexre, és utána dobott?
2023. febr. 26. 18:39
 20/27 anonim ***** válasza:
22%
Legyél leszbikus, próbáld ki lánnyal
2023. febr. 26. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!