Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég elvesztettem a szüzessé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég elvesztettem a szüzességem, nem sokkal azután viszont dobott a pasim. Szörnyen érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, nagyon szerelmes voltam a srácba, aki 22 éves és egy évig voltunk együtt, viszont nem sokkal az aktus után magamra hagyott. Annyira kiábrándultam a szerelemből, hogy most már úgy érzem, nem akarok több párkapcsolatot, a férfiak csak a szexre jók és teljesen mindegy, kivel fekszem le, mert úgyis elhagynak. :/ Régebben a szüzességem miatt dobtak a párjaim, most meg ez...

2023. febr. 26. 07:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%
18# összemosol dolgokat. Ha elmész egy étterembe, hogy három fogást egyél, aztán eléd raknak egy száraz sültkrumplit, akkor vélhetően csalódott leszel.
2023. febr. 26. 21:55
 22/27 Rioriginal válasza:
53%

Semmiképp se érezd szarul magad.

Biztos fáj, majd az idő elintézi.

2023. febr. 27. 01:06
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Én is megéltem már azt, amikor nem akartam általánosítani, de aktuálisan nem tudtam nem általánosítani a nagyfokú csalódásom miatt. Erre a negatív belső hangra figyelni kell, és tudatosan felülvizsgálni. Keresni, figyelni és értékelni kell a pozitív tapasztalatokat, például ha egy fiú udvarias feléd, kedvesen szól hozzád, megdicsér, érdeklődik irántad, stb.

A másik, hogy az idő valamit megold, hisz a sajgó-fájó lelki seb lassan beheged, viszont tudatos gyászmunkával érdemes segíteni a regenerációt, mert úgy gyorsabban és szebben gyógyul a seb. :)

Remélem, tudtam segíteni ezzel a két észrevétellel. :)

2023. febr. 27. 08:20
 24/27 anonim ***** válasza:
13%
Nehogy màr lesajnáljàtok.Biztos voltak jelek amiket nem vett észre a kérdező vagy inkàbb tudatosan nem akart észrevenni.. Nem tudom sajnálni az ilyet, ahelyett hogy egy rendes fiúnak adtàl volna esélyt,de neked az izgalmas kalandos sràc kellett. Tessék élni a helyzettel és viseld a következményeket !
2023. febr. 27. 08:26
 25/27 anonim válasza:
76%
Nyugodtan írj privátot, ha támaszra van szükséged. Mindenképp keress valami elfoglaltságot, ami leköti a gondolataidat. Undorító és embertelen dolog, amit művelt Veled! Sajnálom. S nehéz kivédeni.
2023. febr. 27. 21:20
 26/27 anonim ***** válasza:
26%
Eső után köpönyeg. Előbb kellett volna meggondolni, kivel fekszel le.
2023. febr. 28. 16:36
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szexre kellettél neki. Jobban válogasd meg a pasikat és sokat beszélgess velük.
2023. márc. 15. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!