Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyukámnak, hogy már elvesztettem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve megtörtént, viszont buli után, egy ismeretlen sráccal. Azóta volt pár alkalom másokkal, ezekről sem tud semmit. El kéne mondanom neki, vagy inkább hagyjam? Barátom még nem volt, ezért jogosan gondolhatja, hogy még szűz vagyok.
17/L
2021. jún. 28. 15:52
1/14 anonim válasza:
nem értem miért érzik ezt sokan olyan fontosnak közölni
2/14 anonim válasza:
Ha az én lányom lennél inkább nem szeretnék tudni a spontán r.bancoskodásaidról,inkább megmaradnék boldog tudatlanságban ha lehet. Ha majd lesz komoly kapcsolatod és ott tartotok akkor majd megoszthatod anyukáddal azt a tényt hogy amúgy már nemi életet is éltek. De nem kell ezt a szűzesség témát túlragozni.
3/14 anonim válasza:
szerintem ez nem olyan dolog amiről tudnia kell
4/14 anonim válasza:
Ne. Mégis miért mondanád el neki?
5/14 anonim válasza:
Ha az anyád lennék, én szeretném, hogy elmond, hogy elszégyeljem magam amiért ilyen sz** szülő voltam.
6/14 anonim válasza:
csak te tartod ezt akkora dolognak, hidd el, senkit se izgat, mikor kivel dugsz
7/14 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy "hogy nevelte" stb, miért baj, ha valaki jól érzi magát? Attól még nem lesz senki ribi...
8/14 anonim válasza:
Az ilyeneknek mint te, nem engedném, hogy szüljenek. Menjen konkainozzon is, attól még jobban érezné magát.
9/14 anonim válasza:
Ne aggódj, nem szülök, ennek van is egy nagyon komoly oka. Méghozzá az, hogy férfi vagyok.
Mi az a konkain?
De kérlek fejtsd ki, hogy ha képes is lennék rá, miért nem engedned, hogy szüljek. Komolyan kíváncsi vagyok.
10/14 anonim válasza:
Istenem kérlek csak lányom ne szülessen 🙏🙏🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!