Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam anyukámnak, hogy már elvesztettem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve megtörtént, viszont buli után, egy ismeretlen sráccal. Azóta volt pár alkalom másokkal, ezekről sem tud semmit. El kéne mondanom neki, vagy inkább hagyjam? Barátom még nem volt, ezért jogosan gondolhatja, hogy még szűz vagyok.
17/L
2021. jún. 28. 15:52
11/14 anonim válasza:
#10 jah, sokkal jobb ha fiad van, és random fél tucat csajt felcsinál... :D
12/14 anonim válasza:
Nekem kínosabb volt amikor apám úgy tudta meg, hogy 15 évesen akartak oltani HPV ellen, de mondták, hogy csak annak adják aki még szűz, és így tudta meg, hogy már nem vagyok...
Nem volt boldog tőle, de azért nem lett belőle semmi gond.
13/14 anonim válasza:
A lányok hogy tudják elveszíteni ilyen hamar, az összes lány elveszíti 13-14 éves korában. Én bezzeg fiú létemre még mindig szűz vagyok 18 évesen ez olyan kiábrándító. Pedig még a lányok mondják, hogy nekik kell hozzá a szerelem meg a kötődés, hát nagyon nem. Szűz lányt nem ismerek de szűz fiút annál többet.
14/14 anonim válasza:
Úgy érzed megakarod vele osztani? Szeretnéd ha tudna róla? Ha úgy gondolod, hogy nem lenne kínos és okésan reagálna akkor persze, mondd. Viszont ha úgy kiakadna mint itt pár válaszoló akkor inkább ne. Felesleges feszültség lenne köztetek. Előbb-utóbb tudni fogja, hogy nem vagy szűz majd ha lesz valami komoly kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!