Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen lányok tetszenek és taszítanak benneteket külsőleg?
Ne legyen túlsúlyos és kórosan sovány se. Egészséges kinézet, volt barátnőm mindig mondta hogy ő duci, pedig csak izmos volt.
Ami engem taszít az q cigi, pia, piercing és persze ha segghülye:)
a szemforgatós kis kocsog magukat grófnőnek képzelő nők, nah őket bottal se.. de még a haverom haverjának is szólnék hogy őt hagyjad szépen. :)
a Nem flegma csajok vonzanak, akikkel lehet beszélgetni anélkül hogy sugárzóan utalgatna arra hogy ő okosabb( pedig nem xd)
Én a vékony, alacsony, kis mellű feszes popsijú lányokat szeretem inkább. Ez az "ideálom". De párkapcsolat szempontjából csak a belső számít, hiszen azok a valódi értékek, nem egy múlandó külsőség.
Persze van egy keret, de az elég tág.
Engem a dohányzás taszít, mert büdös, meg a tetoválás, mert a hullafoltokra emlékeztet.
A mosolygós hölgyek pedig tetszenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!