Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy fiú vonzó külsőleg attól hogy nem jóképű? 17f
Ugyan fiú vagyok de azért leíróm a véleményem
Szvl Igen! Lehetsz vonzó adtol Még,hogy nincsen
helyes arcod 😀.
Mert egy jó szemilyéseg megszépíti a külsőt egy bizonyos pontig.
Pl: lehetsz egy nagyon humoros jószívű férfi de ha igénytelen vagy és túlsúlyos nagyon kevés nőnek fogsz kelleni
De ha igenyes vagy magadra, stílusosan öltözködsz a fejformádhoz megfelelő fizurad van és sportos testalkatod de viszont nem vagy valami helyes akkor is tetszeni fogsz a lányoknak persze lesz olyan akinek nem de a belső tulajdonságaid megszépíti a külsőd 🙂
küldenél egy képet így jobban lehetne véleményt -bontani.
De jobban lehet véleményt formálni ha kuldesz egy képet magadról rám is illik ez a személy leírás de én sok lány szerint helyes srác vagyok szóval mivel te önbizalom hihanyos vagy ezért nem lattod helyesnek magadat pedig lehet az vagy
Olvastam olyan statisztikákat, miszerint a nőknek kevésbé fontosak a külsőségek, mint a férfiaknak. Persze ez csupán egy általánosítás, nem az igazságot mutatja, de nem érdemes magadból kiindulni. Egyébként ha emberi az arcod (azaz a helyén vannak a fogaid, az orrod, a szemöldököd és nem inkább egy űrlényre hasonlítasz) akkor a sok milliárd lány közül csak van néhány olyan amelynek bejössz :D
Néhány alatt pedig érts ezreket. Jó, persze a földön élő nők mindegyikével nem találkozhatsz, de remélem érthető, mire célzok.
Lány vagyok!
Szerintem is lehetsz vonzó, helyes arc nélkül.
A belső is fontos nem minden a szép arc.
pl: a bátyám jókèpű egy playboy ...szörnyű ahogy viselkedik a lányokkal.
Legyen önbizalmad! Lehet te azt gondolod magadról hogy nem vagy helyes de majd egy nap jön egy lány akinek te leszel a leghelyesebb a világon. Szóval fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!