Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nektek külsőleg tetsző...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nektek külsőleg tetsző lány hogyha sokáig bámul rátok messzebbről, az milyen érzést vált ki belőletek?

Figyelt kérdés
Úgy értem persze, hogy ti is látjátok, nem sunyiban néz.
2021. szept. 24. 21:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Viszonyítastképp ilyen ~5 másodpercre gondolok. Nem pontosan persze, de az már ilyen esetben hosszúnak érződik azért.
2021. szept. 24. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
El sem hiszem
2021. szept. 24. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Irány a tini kategória!
2021. szept. 24. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám azért néz-e mert előtte néztem, vagy csak arrafelé néz, nem rám, vagy csak beképzelem az egészet.
2021. szept. 24. 22:37
 5/6 Lazy Lover ***** válasza:
82%
Semlegest azon agyalnék vajon mit bámul ez?
2021. szept. 24. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Valószínüleg valami olyasmi érzést váltana ki, hogy nekem mindenképp oda kell mennem hozzá.
2021. szept. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!