Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a fiú ideálotok, vagy mit tartotok fontosnak külsőleg belsőleg egyaránt?
Én is lány vagyok, csak érdekel ki hogy van ezzel. Kíváncsi vagyok túl nagyok-e az elvárásaim vagy normális igényeim vannak.
Mondjátok el külsőre mi tetszik, bármi ami vonz titeket.
Belsőleg milyen legyen mi fog meg?
És pl mennyire számít milyen a stílusa, ahogy megnyilvánul ahogy beszél, ahogy hozzááll dolgokhoz. Menő lazább és értelmes vagy full komoly?
Mennyire számít hogy meg tudjon meg tudjon nevettetni és vicces legyen?
Mennyire számít hol tart az életben, milyen tervei vannak mit tart fontosnak?
Minden ilyen érdekel, kérlek ne alap egyértelmű dolgokat írjatok hanem konkrétan mi az ami tetszik nektek, vonatkoztassatok el az alapoktól és írjátok le a ti személyes igényeiteket nyugodtan. (Pl ne olyat hogy ápolt legyen mert ez alap, inkább térjetek ki konkrétabbra mondjuk hogy bejönnek azok a fiúk akik edzenek figyelnek a megjelenésükre, vagy mindig tudja hogy vidítson fel, vagy szereted ha csibészes, vagy tetszik ha van célja az életre nézve amit el akar érni legyen az végzettség jogsi vagy bármi)
Hát,nincs megszabva, hogy kinek milyennek kell lennie.
Nekem a nálam magasabb, erősebb fiuk tetszenek,belsőleg fontos ( legalábbis nálam) ha megkérdezi pl, hogy mit olvasok, odajön ha rossz kedvem van, segit ha bajban vagyok.
Nekem általában inkább a nyitottabb pasik jönnek be és akik viccesek, nem komolyak. Belsőleg pedig fontos hogy őszinte legyen.
Külsőleg a magasabb fiúk jönnek be, és inkább a vékony vagy izmos testalkatúak.
Külsőre nekem az arc és a szem a legfontosabb, mindig azt nézem meg legelőszőr. Jobban kedvelem a nagyobb darab, mackós srácokat, a sötét haj/szem nagyon meg tud fogni.
Belsőre fontos hogy meglegyen az aranyközépút, értem ezt úgy hogy ne legyen túl harsány, feltünősködő, de ne legyen teljesen passzív sem. Illetve legyen meg az egyensúly a komolyság-lazaság közt, ne billenjen el egyik véglet felé sem. A jó humor pedig nagyon fontos :D
17 éves korom óta kapcsolatban vagyok ugyanazzal a személlyel, azóta pedig az eltelt évek alatt már máshogy keresnék párt, mint akkor.
17 évesen és most is a kicsit idősebb pasik tetszettek (maximum 6 év). Sötét haj, sötét szem, borosta, esetleg szakáll. Nem szerettem sem a vékony pasikat, sem a szálkás/túl izmosakat. Átlagos testalkat jött be, pár plusz kiló felesleg is kifejezetten tetszett.
Amit anno kerestem egy fiúban az maga a kisugárzás volt. Önbizalom, humor és intelligencia. Járjon főiskolára, mert én is oda terveztem menni. Akarjon hosszú távú kapcsolatot, házasságot, talán később gyereket is.
Ez mostanra sem változott sokat, csak kiegészíteném olyanokkal, hogy kutyát mindenképp akarjon, legyen motivált, de ne munkamániás. Ne ragadjon le semmiben, törekedjen mindig kihozni magából a legtöbbet, de ennek ne legyen rossz hatása a kapcsolatunkra. És ez úgysem ismerkedésnél derül ki, de legyen hűséges és monogám.
Ugyanezeket tudom én is nyújtani egy kapcsolatban.
Én olyasvalakivel szeretnék kapcsolatot, aki érezteti velem, hogy szeret, aki törődik velem és a kapcsolatunkkal, aki elfogad minden hibámmal együtt, akinek a jelenlétében biztonságban érzem magam, akivel hasonlóan látjuk a világot, aki bármikor meg tud nevettetni mert közös a humorunk, akivel vannak közös érdeklődési köreink, aki bölcs és intelligens és nem fél kimutatni az érzéseit.:)
Belsőleg nagyjából ez, persze lehet, hogy még kihagytam valamit.
Ami pedig a kinézetet illeti, mint szinte mindenkinek, nekem is van egy elképzelésem, de tudom, hogy ez a való életben nem számít igazán. Tetszenek a magas, sportos, sötét hajú és világos (kék vagy zöld) szemű, mosolygós fiúk, de ez önmagában nem elég, ha belsőleg meg nem szimpatikusak. Valamint nálam a kisugárzás még az, ami hihetetlenül meg tud ragadni, azt sajnos nem tudom pontosan leírni, hogy mire gondolok, de az nagyon tetszik, ha valaki magabiztos és nyugalmat áraszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!