Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a jelenség mitől lehet ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a jelenség mitől lehet ?

Figyelt kérdés
Ha valakinek tetszik egy személy akkor pont annak a személynek nem fog kelleni és mikor be próbálkozik nála akkor pofára esik...De akit meg a háta közepére nem kívánna az rá van szállva és úgy kell le vakarni ? (A kérdés nem rám vonatkozik hanem általánosságban )
ma 17:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést nem azért tettem fel mert tanácsokat szeretnék vagy jelentkezőket hanem kíváncsi vagyok saját tapasztalatokra
ma 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézd a valószínűséget: mennyi az esélye annak, hogy mondjuk egy 30 fős osztályon belül pont egymásnak tetszik meg 2 ember? Nem kimondottan sok, pedig ez csak egy 30 fős társaság.
ma 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Elmondok egy saját történetet : discordon megtetszett egy fiú egy szerveren képek alapján nagyon szimpatikusnak tűnt és sokáig ábrándoztam rola míg nem sikerült megkérnem valakit hogy segítsen elkezdtem vele beszélgetni is kiderült hogy mekkora egy paraszt és hiába tetszett nekem ha belül rohad ... Egy másik ilyen eset volt kb 6 hónapja hogy szintén segítséggel ráírtam a kiszemeltemre ő egész kedves volt de valószínűleg nem jöttem be neki mert azt mondta nem akar kapcsolatot pár hétre rá ki írt egy E betűt és mellé és szivet ... Aztán volt egy harmadik eset is mikor valaki a hangja miatt tetszett meg ugyanúgy segítséggel ráírtam és neki a kifogása az volt hogy nem ismer engem és hogy nem bízik online senkiben ...

Volt olyan is aki nekem nem igazán jött be se belsőleg se külsőleg és nagyon rám volt szállva és úgy kellett le vakarnom picit erőszakos is volt meg nem is passzoltunk össze úgy igazán

(Ezek az én sztorijaim jöhetnek még aki szeretné elmesélheti )

ma 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel az én történetem alapján nagy eséllyel rám lehet ismerni, ezért privátban elküldtem neked. A többiektől elnézést.

18/f

ma 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Ilyen sajnos megesik, de ne aggódj, nem lehet mindig balszerencséd.
ma 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!