Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 alatti lányok!nektek mi számít egy fiun külsőleg és belsőleg?
Nekem az öltözködés szempontjából a sima, egyszerű ruhadarabok jönnek be, pl. egy sima fehér póló, sötétkék farmer és sportcipő, valamint a kapucnis pulcsikat is imádom:D
A hajviseletnél szeretem, ha picit hosszabb a haja az illetőnek, tehát nem tüsire nyírt, hanem bele lehessen túrni, leginkább az egyenes tetszik de a hullámos is teljesen oké.
Amiket felsoroltál tulajdonságok azok közül nálam a humor (hogy ugyanolyan humorunk legyen), a kedvesség (nem kell iszonyat kedvesnek lenni, de ne legyen bunkó) és a megértőség (ami amúgy az empátia:D) a fontos, a bátorság szempontjából csak annyi, hogy pl. ha mászik egy pók a szobában ne szrjon be. Én a nagyképűséget nagyon nem szeretem, inkább legyen szerény az illető de nagyképű semmiképp sem.
Ha gondolod kifejtem még a dolgokat (mert pl a tulajdonságoknál még rengeteg van, ami számomra fontos), úgyhogy kérdezz bátran:)
1. voltam
Külsőleg nincs ideálom, általában vagy egyben van valaki vagy nem. Hajra van egy-egy dolog ami tetszeni szokott (hosszú, vagy göndör) de nyilván az a legjobb, ami jól is áll neki.
Öltözködésben nekem általában az egyszerű (3as jól leírta) vagy kicsit rock-alter-emo stílus, én is ezt követem (csak hagyjanak az e-boyok)
Nekem fontos hogy legyenek ambíciói, célja az életben. Most leírhatom hogy kedves, de nyilván mindenki egy alapvető emberséget szokott keresni a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!