Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok,mit szerettek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,mit szerettek egy fiúban külsőleg/belsőleg?

Figyelt kérdés

Tehat mi az,ami kizáró ok egy srácban és mi az,ami megfog benneteket?

Mit vártok el egy sráctól?

Külsőleg és belsőleg is egyaránt érdekel.

2021. júl. 2. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen semmi konkrét, de jó ha van valami közös témánk, vagy hasonló az érdeklődésünk. Az is plusz pont ha lehet vele beszélgetni: nem szűkszavú, nem zárja le a témát rövid válaszokkal. (Mivel én nagyon sokat tudok beszélni ezért ha nagyon csöndben van az kicsit fura lenne, úgy érezném, hogy untatom)

Ilyeneket H kedves, hűséges stb nem írok mert szerintem ennek alapnak kéne lennie :D

Külsőt nem lehet leírni. Csak látásból tudom megmondani, hogy igen vagy nem.

2021. júl. 2. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem külső igazából nem annyira fontos, de azért hát na, ne legyen bűnronda szegény srác..

Belső tulajdonságokból nekem nagyon bejön,ha humoros, minden témához hozzá tud szólni, kedves

2021. júl. 2. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Azt, ha zsíros a haja, és piszkosak a körmei. Biztos forrásból tudom. Emellett legyen bunkó, értelmetlen és hülye.
2021. júl. 7. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezen néhány tulajonságon felül a többi tulajdonság már a válogatós lányoknak jön be, egy átlagos beéri ennyivel is.
2021. júl. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!