Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miket tartotok fontosnak egy fiúban külsőleg és belsőleg? 15F
Én legfőképpen az olyan fiúkat kedvelem akik őszinték viccesek és feltétel nélkül megbíznak bennem (azaz a barátnőjükben). Külsőleg pedig nem tudom elmagyarázni. Az összképet szoktam nézni és igen eltérő szokott lenni a véleményem
14/l
Külsőleg legyen nálam magasabb meg hát külsőre egyrészt jöjjön be :D
Belsőre legyen olyan fárasztó mint én legalább..xd őszinte legyen és romantikus (nem a nyálgép fajta) és rendelkezzen némi ésszel :D
Kedves, segítőkész, családközpontú, vannak nagy álmai, tudatosan készül a jövőre, szereti az állatokat és a természetet, szeret túrázni. Csendesebb, visszahúzódóbb, akiről akkor derül ki, mennyire nagyszerű ember, miután közel engedett magához. Sokat mosolyog, szereti a romantikát, szeret engem őszintén, lehet vele hülyéskedni, bármi hülyeségre vevő, de tudja, hol a határ.
Nálam magasabb (ami nem nehéz, mert én 152 centi vagyok :D), vékony, és hatalmas plusz pont a szemüveg. :)
(A párom pont ilyen! ♥)
17/L
Külsőleg: Nincsenek nagy elvárásaim (mondanám hogy a lányok többségének de ez változó) legyen nálam magasabb és úgy mondom hogy vékony nem pont egy izomkolosszus.
Belsőre: Őszinte,kicsit komoly de humoros,valamilyen szinten egyéni,romantikus, és ne legyen beszari- értem ezt úgy hogy vállalja fel hogy együtt van a barátnőjével,megfogja a kezét és néha ő kezdeményez. Mondjuk csóknál meg ilyeneknél ha a lány kezdeményez az annyira nem gáz csak ne nekünk kelljen megkérdezni hogy "járunk?". 14 L
Nekem fontos,hogy a srác intelligens legyen, meg tudjon nevetni és bízzon bennem (én is benne persze).Illetve mindent meg tudjunk beszélni. Ha ezeken kívül még helyes is,akkor főnyeremény ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!