Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy amikor megtetszik valaki, nagyon akarom ot de amikor megtudom hogy neki is tetszem mar nem erdekel tobbet?
Figyelt kérdés
Altalanos ota ez van es nem tudom mitolnov. 9. 13:27
1/10 anonim válasza:
Fiúként vagy lányként írod ezt?
Feltehetően valami indirekt oka van.
2/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy az elérhetetlenség, vagy a kihívás érzése tetszik igazából, nem is maga az ember.
3/10 A kérdező kommentje:
Lany
nov. 9. 14:45
4/10 anonim válasza:
Még éretlen vagy egy kapcsolatra. Tini koromban én is ilyen voltam, majd harminc évesen találtam meg az igazit, őt még mindig ugyanúgy szeretem 10 éve immár.
5/10 A kérdező kommentje:
De szeretnek kapcsolatot, nem lehet ezen valahogy valtoztatni?
nov. 9. 14:52
6/10 anonim válasza:
Türelem. Ne akarj még komoly kapcsolatot, ha ilyen vagy. Változni fogsz, ahogy érettebb leszel. Pár év. Meg fogod találni te is az igazidat, aki mellet nem fogsz másra vágyni.
7/10 anonim válasza:
fura én pont az ellentéte vagyok ha egy lány aki nekem közömbös volt és megtudom h tetszem neki rögtön beleszeretek
8/10 anonim válasza:
A fantázia része tetszik az élet másról szól.
9/10 anonim válasza:
Ha annyira akarsz kapcsolatot, akkor menj bele egy olyannal akinek tetszessz, aztán majd kialakul valami. Hátha visszajön az érdeklődésed.
10/10 anonim válasza:
Ez a jelenség gyakran a "vadászat izgalmához" vagy a megszerzés utáni érdektelenséghez kapcsolódik. Amikor valaki megközelíthetetlennek vagy elérhetetlennek tűnik, akkor az illető vonzóbbá válik, mivel a kihívás izgalma növeli az érdeklődést. Azonban, amikor kiderül, hogy a másik fél is érdeklődik, a rejtély vagy a kihívás megszűnik, és így csökken az érdeklődés.
Emögött lehet önismereti kérdés is: az illető talán nem a valódi kötődésre vagy kapcsolatra vágyik, hanem inkább csak a hódítás izgalmát keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!