Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha megtetszik egy olyan fiú, aki több lájkot kap a képeire, mint én, és sokkal többen követik, mint engem, akkor elmegy a kedvem? L
Szimpla önbizalom hiányod van,az a probléma hogy simán lehet hogy bejössz neki,csak te azzal vagy elfoglalva hogy ő "híres"...
Nem ítélek el mert velem is ez sokszor megesik,és számtalanszor szerintem ez miatt csesztem el a csajt.
De őszintén szólva amíg így érzel iránta,és nem is tudsz igazán róla semmit,csak tetszik mert jól néz ki,meg sok like-ja van k..ára nem biztos hogy jó is menne vele a dolog (sőt inkább nem). Lehet csak irigy vagy rá és ezért látod vonzónak.
Én írtam sok követős lányoknak és le se 💩tak :/
Nem éri meg ilyen beképzelt emberekre időt pazarolni. Persze megpróbálhatod de minél hamarabb hogy egyáltalán visszaír e
Az, hogy valakinek mennyi facebook követője és lájkok vannak a képén, nem teljesen csak a kinézete miatt van, hanem a facebook ismerősei számától is függ ám.
Facebook követői azok, akik őt bejelölték ismerősnek, de nem igazolt nekik vissza, mert nem ismeri őket és azért jelölik/követik a profilját ennyien, mert magas az ismerősei száma, ergó minél több ismerőse van valakinek a facebookon, annál több emberrel van közös ismerőse és annál több embernek ajánlja fel a facebook a profilját a kit ismerhetek kategóriában.
És a lájkok mennyisége, amelyek a képein vannak rajta, az is a facebook ismerősei száma miatt van.
Szóval nem mindent csak a kinézetének, azaz külsejének köszönhet az ember, hanem egyben az ismerettségi körének is.
Nyugi nem lesz semmi baj ha oda ész.. Ha nem tetszel neki akkor mivan semmi lesz más..
Ez a baj lányokkal mindig a népszerű "rossz" fiúkat szeretik és a többi normális rendes fiúk le vannak sz@rva..
És annak meg ne adj nagy figyelmet hogy utánad nézet mert minden tiszteletlen perverz meg nézi a lányok seggét egy nap nem is tudom hányat...
2# Nem azért tetszik, mert sok like-ja van. Írtam, hogy a napokban tudtam meg a nevét, és nekem hónapok óta tetszik. Szóval irigy se lehetek rá.
4# Az instagramra gondoltam, mikor írtam a követőket :)
5# Nem szoktam kezdeményezni. Félek a pofára eséstől
Arra jutottam, hogy inkább hagyom az egészet. Többet nem nézek rá, nehogy összetalálkozzon a tekintetünk. Megpróbálom kerülni.
Egyébként elfelejtettem megemlíteni, hogy néhány hete elejtettem valamit, ő meg odasietett és segített felvenni. Ekkor majdnem kiugrott a szívem a helyéről.
Nekem is hasonló gondolataim vannak mostanában ha van egy lány 2000 követővel akkor lehet akármilyen inkább elengedem az egészet pedig nem tartom magam önbizalom hiányos embernek egyszerűen nem szeretnék olyan emberrel szenvedni akinek feltehetően napi 50-100 fiú ír ):
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!