Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha megtetsz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha megtetszik egy olyan fiú, aki több lájkot kap a képeire, mint én, és sokkal többen követik, mint engem, akkor elmegy a kedvem? L

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác már hónapok óta. A nevét most tudtam meg a napokban, és barátnőmmel gyorsan rá is kerestem facen meg instán. Elég sokan követik, és sokan is lájkolják a képeit. Nagyon jól néz ki, így nem csodálom, hogy ennyire "híres". Biztos sok lánynak tetszik még rajtam kívül, és valszeg neki is tőlem sokkal "híresebb" és szebb lányok tetszenek. Legelőször csak maszkban láttam, mégis odalettem érte. Azok a szemek... Szerelmes lettem a szemébe. Hiába takarta a maszk az arca többi részét, teljesen megbabonázott a nézése. Mikor a közelében vagyok, azt se tudom mit csinálok, vagy mit akarok. Teljesen lehangol, hogy én nem vagyok olyan menő, mint ő, így nem is figyel fel rám. Azt mondják szép vagyok és jó alakom van (50kg), mégis lehetetlennek tartom, hogy észrevegyen. Többször is egymás szemébe nézünk, meg mondta barátnőm, hogy mikor elmentünk egymás mellett, hátra fordult és utánam nézett, de nem tudom elhinni. Ő túl jó hozzám. Most már elkapom a fejem, ha egymás szemébe nézünk, mert nem tartom magam méltónak hozzá. Nem tartom magam olyan jó csajnak, hogy szemezni merjek vele. Csak arra tudok gondolni, hogy vannak nálam 100x szebb, 100x jobb lányok, és biztos tetszik neki több is,vagy ismerkedik már valakivel.

2021. aug. 13. 22:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj én nem csak pár napig érezném magam kínosan. Elengedem inkább.
2021. aug. 14. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
😂😂👌🏻👌🏻
2021. aug. 15. 00:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Változtass az étrendeden. Ne egyél semmi mesterséges szart, semmi olyat amiben cukor/édesítő van. Finomított élelmiszereket is hanyagold. Sportolj. Helyre fog állni az idegrendszered, elműlik a szorongásod, félelmeid és az ilyen helyzetekbe gond nélkül mersz majd lépni. Többség - lehet te is - röhög ezen a tanácson pedig tapasztalatból beszélek. A magabiztosság nem holmi "fejben dől el" dolog, az neorobiologia/kémia és genetika jórészt, ami fel van borúlva, de táplálkozással nagyban korrigálható.
2021. aug. 15. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Követő, lájk 😂🤣 de hülyeség, semmi köze, ha tetszik akkor mutass jelet felé, észre kéne vegye! Kezdeményezni fog ha úgy alakul!

Amugy meg voltam olyan helyzetben hogy a lány mutatott jelet, én meg nem viszonoztam pedig tetszett a lány, hát ez az én hibám volt! Olyan is volt hogy annyit dolgoztam hogy úgy el repült az idő, hogy ki is ment a fejemből hogy a lánnyal nem beszéltem, pedig végig a lány volt a fejemben... (2 hét) elég volt ahhoz, hogy a lányt elveszítsem. Vagyis az érdeklődését, sima barátok maradtunk.

Nekem abszolút kevés követőm van az instán, Facebookon nagyon kevés lájk,nem ott élem az életem, a való életben nagyon sikeres vagyok, meg is módosodtam, csak az a hátránya hogy nincs szabad időm, lett volna egy lány akihez menjek de nem tudtam sehogysem szabadulni a melótol, így nem lett abból sem semmi, idő hiány miatt nincs barátnőm, meg persze az miatt is amikor még sulis voltam ugyanígy szerencsétlenkedtem mint te :/

Tanulság :veszteni valód nincs, nyerhetsz tapasztalatot, soha ne foglaljátok le magatokat annyira mint én, hogy keléstol fekvésig csak munka... Csináljátok úgy hogy maradjon idő az ilyenre is.

2021. aug. 15. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

#11!

Ugye tudod, hogy te most legyártottad azt a logikát, ami megvéd a kidarctól... akarom mondani a sikertől!

Kitaláltad, hogy neked hosszútávú világfájdalmad lesz, ha pofára esel, ezért nem fogsz semmit sem tenni.

Így is pofára fogsz esni, mert elmennek melletted a lehetőségek.

Amúgy túl sok dolgot nem is kellene tenned, csak nem kerülnöd.

Erősen tini-gyanús a kérdés!

A népszerűség is azért kell a srácoknak, hogy a lányok kezdeményezzenek náluk.

Azt meg felejtsd el, hogy valakinél nincs esélyed, mert ő annyira nagy szám! Hidd el, a fiatal srácok többsége ugyanolyan beszari, mint te. (Én is az voltam fiatalon.) Ők ugyanannyira nem mernek odamenni a csodanőhöz, ahogy te hozzá.

Fogalmad sincs, hogy ki tetszik a másik nemnek!

Két történet:

1. Jött egy fiatal kollegína, aki - mondjuk ki - nem volt szép. Ő volt az, aki azért nem tesz ki magáról fényképeket a FB-ra, mert a legjobb barátnői sem írnák alá, hogy "de szép vagy!". Értelmes lány volt, kedves, mosolygós, pozitív gondolkodású. És a teste nagyon is az esetem volt.

Valószínűleg nem is gondolt arra, hogy egyedülállóként megpróbáltam volna becserkészni. Ha látta volna a páromat, akkor meg biztos lett volna abban, hogy neki nálam esélye sem lenne.

2. Egyszer megismertem a nőideálomat. Értelmes, művelt, szép, csinos és nagyon az esetem. Ő is annyira kockázatkerülő volt, hogy amikor véletlenül összefutottunk pl. a HÉV-en és én olvastam, akkor nem szólított meg. Amikor leszállni készültem, akkor vettem észre, hogy ott ül velem szemben.

Egyszer kért valamben segítséget, azért találkoztunk kávézóban. Utána mentem a barátnőmhöz, akinek elmondtam, hogy honnan jöttem, kivel találkoztam. (Ismerték egymást látásból, talán váltottak is pár szót.) Már készültem a féltékenységi rohamra, de semmi. Ha más nővel találkozok, abból balhé lett volna. Nem érezte veszélyesnek, nem gondolta, hogy esélye lenne nálam annak a lánynak. Kb. egy szavába került volna bármit megteszek. Plusz poén, hogy a későbbi párom is ugyanígy gondolkozott róla.

Ők csak egy félénk csajt látnak, aki mellettük szóhoz sem jutna és nem olyan dáma, mnt ők. Én viszont azt látom, hogy ha összejönnénk és ettől megnőne az önbizalma, akkor olyan 1-2 hónapon belül ráeszmélne a valódi szépségére és onnantól kezdve mindenki le akará csapni a kezemről.

2021. aug. 19. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!