Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet olyankor tenni, amikor is egy lány haver megtetszik, de ő egy olyan srácba szerelmes, akivel még sosem találkozott?
Szerintetek hogyan érhető el az, hogy azt a srácot hagyja, aki amúgy egyáltalán nem is akar tőle semmit sem? Ilyenkor mit érdemes mutatni a másik felé? Barátként beszélgetni tovább, ha már tudja, hogy bejön nekem (mert egyszer úgy 1 hónapja elhívtam randira, de nemet mondott)?
Voltatok már hasonló helyzetben? Kivel volt olyan, hogy később rájött, hogy végül neki is bejött a haver és így összejöttek/összejöttetek?
A #2-és jól mondja
Szerintem hagyd a francba, ha olyan kell neki akit nem szerezhet meg akkor úgy kell neki...de természetesen a te döntésed
Én nem értek egyet az utolsó 2vel.
Idővel rá fog biztos jönni, hogy azzal a sráccal sose fog összejönni. Ha ott vagyok, és mindig kedveskedsz neki, ez az idő talán hamarabb fog eljönni.
Egyébként ha ilyen könnyen feladod a csajt, akkor nem mindegy?! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!