Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak úgy megtetszik egy lány, majd pár hét múlva lemondok róla?
Figyelt kérdés
Mindig előjön az az érzés, hogy jó lenne egy kapcsolat, de végül az merül fel bennem, hogy mégse kellene nekem ebbe belevágnom, nincs kedvem plusz problémákkal foglalkozni.
Miért van ez? Eddig még komolyabb kapcsolatom nem volt.
16/F
2021. dec. 2. 20:06
1/6 anonim válasza:
Fiatalon hülyeség is komoly kapcsolatot keresni, úgysem lesz az.
2/6 A kérdező kommentje:
Na, akkor az eszem megmentett a rossz dolgoktól (nem ez az első ilyen eset) :D
2021. dec. 2. 20:25
3/6 anonim válasza:
Ugyanez van velemis. Habár nem mindig, pl nem pár hete, hanem 5 hónapja tetszik rohadtul egy srác :D de a legtöbb fiú aki tetszik általában 1-2 hónap után már nem lesz annyira érdekes számomra. Nem tudom miért.
16L
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyedi dolog ez nálam, örülök. :)
2021. dec. 2. 20:34
5/6 anonim válasza:
Velem is ez van, szóval nem vagy egyedi eset. Rólam kiderült, hogy aromantikus vagyok, azaz nálam ez okozza a problémát. Viszont nálad simán lehet valami más az ok, talán még nem találtál igazán neked való csajt.:)
6/6 anonim válasza:
a csajozás legnagyobb baja az, hogy amíg mással foglalkozol addig nem tudsz magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!