Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek ha megtetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ha megtetszik egy lány akkor be meritek követni?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki kamu profilokat csinál hogy nézegesse a történetemet. Egyszer megnéztem az ő történetét azért van ez!

2023. okt. 4. 06:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Be. Soha nem csináltam egy kamu profilt sem, egyedül másodlagos email címem van, de abból is tisztán kiolvasható a nevem, csak kicsit máshogy van leírva. Azt használom szemetesládának. Hírlevelek, az van megadva a netes előfizetéseknek, paypal, netflix, hbo, ez meg az, de kamu címnek semmiképp nem nevezném. A másikról meg a személyes levelezésem zajlik. Ez csak azért érdekes, hogy el legyen különítve a személyes levelezésem, és ne szarja tele a facebook, meg minden egyéb a rendes email postaládámat.

Amikor valaki tetszett, akkor megnéztem a profilját, mert az is lehet, hogy veszett ügy, mert van párja. Aztán ha privát volt, akkor kénytelen voltam bekövetni, igen, de szigorúan saját névvel, és képekkel, nincs abban semmi rossz. Ez most olyan, mint ha az utcán eltakarná az arcát, egyszóval egy beszari kis pöcs, aki nem képes saját magát sem felvállalni. Normális srácok ilyet biztos, hogy nem csinálnak, hagyd a fenébe.

2023. okt. 4. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én is be merném követni, nincs ebben semmi.
2023. okt. 4. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Jó nagy gyökér a srác.
2023. okt. 4. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Kerüld az ilyeneket, kamuprofillal gáz :D
2023. okt. 4. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Már ha nem tilt le. Akkor kénytelen vagyok kamuprofilt használni.
2023. okt. 4. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Kamuprofilt használok. Szkriptet írok, hogy csekkolja a profilját és automatikusan letöltse a képeit. Szóval ja.
2023. okt. 4. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de aki egy követést nem mer felvállalni, azzal mi lenne, ha beszélgetni kéne?
2023. okt. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!