Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ha megtetszik egy lány akkor be meritek követni?
Be. Soha nem csináltam egy kamu profilt sem, egyedül másodlagos email címem van, de abból is tisztán kiolvasható a nevem, csak kicsit máshogy van leírva. Azt használom szemetesládának. Hírlevelek, az van megadva a netes előfizetéseknek, paypal, netflix, hbo, ez meg az, de kamu címnek semmiképp nem nevezném. A másikról meg a személyes levelezésem zajlik. Ez csak azért érdekes, hogy el legyen különítve a személyes levelezésem, és ne szarja tele a facebook, meg minden egyéb a rendes email postaládámat.
Amikor valaki tetszett, akkor megnéztem a profilját, mert az is lehet, hogy veszett ügy, mert van párja. Aztán ha privát volt, akkor kénytelen voltam bekövetni, igen, de szigorúan saját névvel, és képekkel, nincs abban semmi rossz. Ez most olyan, mint ha az utcán eltakarná az arcát, egyszóval egy beszari kis pöcs, aki nem képes saját magát sem felvállalni. Normális srácok ilyet biztos, hogy nem csinálnak, hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!