Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy első látásra megtetszik valaki?
Figyelt kérdés
Az utcán például.2022. máj. 17. 22:29
1/10 anonim válasza:
Persze! Meglátni és megszeretni.
2/10 anonim válasza:
olyan van, hogy első látásra megtetszik valaki, viszont a "szerelem első látásra" egy hatalmas fszság.
3/10 anonim válasza:
Igen. Ma a villamoson megakadt a szemem egy helyes srácon, egész úton néztem. A testtartása, arckifejezése, mozdulatai elbűvöltek. Egész nap rajta járt az eszem, pedig nem is ismerem (sajnos).
5/10 anonim válasza:
Olyan van hogy látok random srácokat az utcán akik tetszenek, kinézetre és stílusra. De nyílván konkrét szerelemről nem lehet beszélni, elvégre nem is ismerem őket.
6/10 anonim válasza:
Lehetséges, bár ez mindig csak külső vonzalom.
7/10 anonim válasza:
Miert ne lehetne?
Nekem jo parszor tortent meg
8/10 anonim válasza:
Az hogy "megtetszik" olyan nekem is rengetegszer van.
De úgy ahogy #6 írta csak külsőre, szóval ha akarsz tőle valamit akkor jobban meg kéne ismerned.
9/10 anonim válasza:
Igen, sok lány fel tudja kelteni a figyelmem.:)
10/10 anonim válasza:
Igen. Multkor is volt mikkor mentem valahova busszon láttam egy szép csajt. Aki tetszett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!